26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Seda Sayan’ın eski sevgilisi Murat Karabova kimdir

Seda Sayan’ın eski sevgilisi Murat Karabova kimdir ne iş yapıyor soruları merak ediliyor. Seda Sayan ile çekilmiş fotoğraflarıyla sık sık magazin sayfalarını süsleyen Murat Karabova, 1971 yılında doğdu. Magazin dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan ve adı daha önce pek çok farklı isimle geçen Murat Karabova, galericilik mesleğiyle uğraşıyor.

19 Ocak 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Seda Sayan’ın eski sevgilisi Murat Karabova kimdir

SEDA SAYAN İLE MURAT KARABOVA İLİŞKİSİ NASIL BAŞLAMIŞTI?

Murat Karabova ile Seda Sayan ilk olarak geçen Haziran'da, Bodrum'da bir mekanda görüldü. Locadan Demet Akalın'ı izlediler. Daha sonra Türkbükü'nde düzenlenen bir partide eğlendiler.

Seda Sayan, Murat Karabova'ya Kara Gözlüm şarkısını söyledi. Murat Karabova büyük hayranlık duyduğu Seda Sayan ile bilinmeyen bir sebeple tartışmış, kendisini affettirmek için Seda Sayan'ın peşinden Kıbrıs'a gitmişti.

Ancak bu işiki uzun sürmedi, ikili iki ay önce ayrıldı.

Seda Sayan, Murat Karabova'dan ayrılmasının nedeni etrafındakıilerin 'o adama dikkat et!' uyarılarında bulunması.

Bir diğer iddia Murat Karabova'ya iki çocuğunun annesi ve hemşire olan eski eşi Aslı Sarıpınar'ın baktığı ve ikilinin yeniden bir araya gelmesinin iddia edilmesi.

 

MURAT KARABOVA KİMDİR?

İsmi Seda Sayan ile yaşadığı ilişkiyle sık sık gündeme gelen Murat Karabova 1971 yılında doğdu. Magazin dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan ve adı daha önce pek çok farklı isimle geçen Murat Karabova, galericilik yapıyor.

 

 

Murat Karabova Ağustos’ta da Seda Sayan ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Ancak çiftin yollarını ayırma kararı aldığı iddia edildi. Duymayan Kalmasın’ın haberine göre Seda Sayan, Murat Karabova’dan ayrılmasının nedeni etrafındakıilerin ‘o adama dikkat et!’ uyarılarında bulunması. Bir diğer iddia Murat Karabova’ya iki çocuğunun annesi ve hemşire olan eski eşi Aslı Sarıpınar’ın baktığı ve ikilinin yeniden bir araya gelmesinin iddia edilmesi.