26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Murat Kurşun kimdir

Murat Kurşun kimdiri eşi Asena Toprak'ın Miss Türkey üçüncüsü olmasıyla birlikte araştırılan konular arasında yer alıyor.

23 Şubat 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Murat Kurşun kimdir

Murat Kurşun, konuk olarak katıldığı programlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bir dönem şarkıcı Ceylan ile evli olan Murat Kurşun’un yaşı, eşi ve kariyeri merak ediliyor. Aslen Mardinli olan Murat Kurşun, 1974 yılında doğdu. 7 yaşından bu yana müzikle iç içe olan Murat Kurşun, darbuka, bateri, org ve saz çalmaktadır Bir dönem eşi olan Ceylan da olmak üzere pek çok sanatçıya beste verdi.
 

MURAT KURŞUN KİMDİR?

Usta müzisyen, sanatçı Murat Kurşun 7 yaşından bu yana müzik ile uğraşmaktadır. Darbuka, Bateri, Org ve Saz çalabilme kabiliyetine sahiptir. Bugüne kadar bir çok usta sese söz ve müzikleri ile destek vermiştir.

Müzik dışında kariyerinde 7 senelik bir profesyonel futbolcuk geçmişine sahiptir. Günümüzde ise söz, müzik ve yorumları ile müzik severlerin karşısında yer almaktadır. Bugüne kadar Seni Sevmek, Yaşanan Ne Varsa, Sen Olmasan, Sevenler Gece Ölür, Görürüm Seninle Onu, Ben Yanayım ve İllede Sen isimli 8 adet albüme imzasını atmıştır.



ASENA TOPRAK KİMDİR?

1997 doğumlu. Şarkıcı Murat Kurşun'un eşi Asena Toprak Miss Turkey 2015 finalistlerinden. İkili ilişkilerine klip setinde başlamış ve 2016 yılında evlenmeye karar vermiştir. Çiftin Murat Can adından bir oğulları var.