26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Sedanur cinayeti Müge Anlı programında

Sedanur cinayeti ile ilgili Müge Anlı 5 Ekim son bölüm ile Atv ekranlarında izleyiciyle buluştu.

5 Ekim 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Sedanur cinayeti Müge Anlı programında

Müge Anlı'nun sunumuyla ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert programında yine Sedanur cinayeti ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde 16 Eylül’de kaybolduktan 7 gün sonra cansız bedeni bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel köyünde toprağa verildi. Cinayete kurban gittiği kesinleşen Sedanur’un otopsisinde tecavüz bulgusuna rastlandığı iddiasına ise çifte yalanlama geldi.

Kars Valisi Rahmi Doğan, “Sedanur kızımızla ilgili basında çıkan ‘otopsi sonuçları açıklandı’ bilgisi doğru değildir” derken, Kars Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz de, “Sedanur Güzel’in cinsel istismara maruz kalıp kalmadığı ve ölümünün nasıl gerçekleştiği, net olarak ancak patolojik inceleme sonucu belli olacaktır” dedi.

Kağızman’a bağlı Paslı köyünde 16 Eylül’de kaybolan ve 7 gün sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel’in cenazesi, sabah saatlerinde gözyaşları arasında köyünde toprağa verildi.

Sedanur gözyaşları arasında toprağa verildi

Jandarma ekipleri tarafından köye 1 kilometre uzaklıktaki bir alanda bulunan küçük kızın cenazesi, otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu’na götürülmüştü. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Sedanur Güzel’in cenazesi amcası Mehmet Güzel tarafından teslim alındı. Ambulansla Kağızman Devlet Hastanesi morguna götürülen Sedanur’un cenazesi, burada annesi ve babası ile yakınları tarafından karşılandı. Sabaha kadar morgda bekletilen Sedanur’un cenazesi, Kağızman Belediyesi’ne ait cenaze nakil aracı ile alınarak Paslı köyüne götürüldü.