19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Survivor Ogeday kimdir? Survivor Ogeday Girişken nereli mesleği nedir kaç yaşında?

Survivor Ogeday Girişken kimdir? Survivor 2017 yeni sezon TV 8’de seyircilerle buluştu. Survivor’un gönüllüler takımında en dikkat çekici isimlerden birisi de Ogeday oldu. Survivor Ogeday kimdir nereli kaç yaşında? Yakışıklı ve karizmatik tavırlarıyla Gönüllüler takımının iddialı isimlerinden biri olacak Ogeday Girişken hakkında merak edilenler.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Survivor Ogeday kimdir? Survivor Ogeday Girişken nereli mesleği nedir kaç yaşında?

Survivor 2017 sonunda başladı. Survivor yeni sezonda dikkat çeken isimlerden birisi de Ogeday oldu. Survivor Ogeday kimdir? Survivor Ogeday nereli kaç yaşında? Gönüllüler takımında yer alan Ogeday Girişken, Survivor adasının sporcu kökenli yarışmacılarından biri olma özelliğini taşıyor. Fenerbahçe Kürek Takımı’ndan tanınan Ogeday hakkında merak edilenler haberimizde.

 

SURVİVOR OGEDAY KİMDİR?

Ogeday Girişken Survivor adasının sporcu kökenli güçlü yarışmacılarından biri. Survivor 2017 kadrosunun büyük bir kısmını sporcular oluşturdu. 'Milli' damga yiyen Survivor 2017 yarışmacıları arasında Ogeday ile birlikte tam 12 sporcu yer alıyor. Milli sporcuların 7'si ünlüler takımında 4'ü ise gönüllüler kadrosunda bulunuyor.

İşte o milli isimlerden biri de Ogeday Girişken. Ogeday'ın spordaki tercihi kürek olmuş. Fenerbahçe kürek takımında yer alan Ogeday Girişken aynı zamanda milli sporcu kadrosunda bulunuyor. 27 Nisan 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Ogeday Girişken instagram sayfasında özel hayatına dair paylaşımları ile de dikkat çekiyor. Marmara Üniversitesi mezunu olan Ogeday Girişken en çok paylaşımı da sevgilisi İlayda Yalçın ile yapmış.

1.84 boyunda ve 80 kilo ağırlığındaki Ogeday, kürek milli takımında ülkemizi temsil etmektedir. Litvanya'da yapılan U-23 Dünya Kürek Şampiyonası'nda Milli takım adına mücadele eden kürekçi Ogeday Girişken şampiyonayı 8. sırada tamamladı.

SURVİVOR’DA BU HAFTA

Ünlüler takımında haftalardır sakat olan Sema, takımın büyük bir güç kaybetmesine neden oldu. Takım arkadaşları ardı ardına kaybedilen dokunulmazlık oyunlarının sebebinin biraz da Sema’nın oyunlarda yer almamasından kaynaklandığını düşünüyor. Bu durum ünlüler takımından morallerin bozuk ve motivasyonun düşük olmasına neden oluyor. Ama her şeye rağmen sayıları günden güne azalan ünlüler takımı bu kez dokunulmazlık oyununda gönüllüler takımına karşı galibiyet kazanmak istiyor. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım arasından bir kişi elemek zorunda kalacak.

Sembol oyununu kazanan bir kız ve bir erkek yarışmacı birleşme partisine çok az bir zaman kalan birleşme partisine katılmayı garantileyecek. Böylece bu iki yarışmacı iki hafta süreyle dokunulmazlık hakkının da sahibi olacak. Survivor adasındaki her iki takım yarışmacıları için bu mücadele çok önemli.

Survivor’da sembol oyununu erkeklerde Furkan ve kadınlarda Tuğçe kazandı. Bu ikili birleşme partisine kadar dokunulmaz olmaya hak kazandı.