9 Mayıs 2024 Perşembe / 2 Zilkade 1445

Yağmur Karabal kimdir?

Yağmur Karabal kimdir? Özcan Deniz’in yeni sevgilisi olduğu idda edilen Yağmur Karabal nereli kaç yaşında? sorusu gündeme bomba gibi düştü. ile igili detayları bu haberimizde sizler için derledik. Son zamanlarda aşk dedikoduları ile konuşulan ve genç sevgilileri ile gündeme gelen Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde adı Yağmur Karabal olan bir kızla görüntülendi. Yağmur Karabal hayatı, kariyeri ve hakkında merak edilen tüm detayları bu haberimizde bulabilirsiniz...

8 Ağustos 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Yağmur Karabal kimdir?

Özcan Deniz’in yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Yağmur Karabal’ın özel yaşamı merak konusu oldu. Ünlü sanatçıyla sosyal medyada tanışan Yağmur Karabal’ın özellikle kaç yaşında olduğu araştırılıyor. Peki Yağmur Karabal kimdir, kaç yaşında? Son dönemlerde genç sevgilileri ile gündeme gelen Özcan Deniz, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, Yağmur Karabal adlı muhabirle gözlerden uzak bir beraberlik yaşıyor.  Özcan Deniz yine aşık. Oyuncu, kendisinden hayli küçük sevgilisi Buse Narcı'dan ayrıldıktan sonra gönlünü yine bir güzele kaptırdı. Deniz'in yeni sevgilisinin adının Yağmur Karabal olduğu öğrenildi.

BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Çift, geçtiğimiz günlerde trafikte görüntülenmişti. Sosyal medyada tanışan ikili fotoğrafları çekilince dikkat çekmemek için birbirlerini takibi bıraktı. Karabal, bir spor kanalında muhabirlik yapıyor.



YAĞMUR KARABAL KİMDİR?

Kendisinden 20 yaş büyük olan Özcan Deniz ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Yağmur Karabal, 17 Haziran 1992 yılında doğdu. Ankara Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde MBA eğitimin devam eden Yağmur Karabal, bir spor kanalında muhabirlik yapıyor. Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan ve her paylaşımı onlarca beğeni alan Yağmur Karabal’ın 20 bini aşan takipçisi bulunuyor.