26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu?

Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu. 25 Ocak tarihli Yemekteyiz yarışmasının bu haftaki finalinde sonuçlar açıklandı.

26 Ocak 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu?

Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu. 25 Ocak tarihli Yemekteyiz yarışmasının bu haftaki finalinde sonuçlar açıklandı. Her hafta yeni yarışmacıların katıldığı ve Cuma günü ise haftanın birincisinin belli olduğu "Yemekteyiz birincisi kim, bu hafta ödülü kim kazandı" sorusu programın takipçileri tarafından araştırılıyor.

Yemekteyiz yarışması bugün haftanın finalini yaptı. Birbirinden farklı karakterlerin yarıştığı Yemekteyiz’de haftanın birincisi 10 bin TL’lik ödülün de sahibi oldu.

Yemekteyiz haftanın finalinde, haftanın birincisi belli oldu. Yemekteyiz'de bugün son yemekler yenildi ve hemen ardından puanlar verildi. Rekabetin üst seviyeler çıktığı yarışma programında, puanlamaların sonunda haftanın birincisi belli oldu ve birinci olan kişi 10 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Yemekteyiz'de bugün final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz'de haftanın 5 günü, 5 ayrı yarışmacının evine konuk oldu. Onlar yemek yaparken, sunucu Onuru Büyüktopçu'da yemeğin tadına, tuzuna, yarışmacıların misafirperverliğine kadar her şeye puan verdi. Ve bu puanlar her cuma, haftanın finalinde büyük rol oynuyor. Finalde en çok puanı toplayan yarışmacı büyük ödül olan 10.000 TL değerindeki para ödülünün kazananı oldu.

YEMEKTEYİZ HAFTANIN BİRİNCİSİ 25 OCAK

Bu haftaki Yemekteyiz'de haftanın birincisinin belirlendiği haftanın finali Mert Bey'in evinde yapıldı. Mert Bey'in yemeklerinin ardından günün puanlaması yapıldı ve en son olarak haftanın puanları verildi. Yapılan puanlamanın ardından haftanın kazananı belli açıklandı.

MURAT BAYRAM: 17 Puan ile haftanın ÜÇÜNCÜSÜ oldu.

ESRA SAKIZCI: 21 Puan ile haftanın BİRİNCİSİ oldu.

ŞEVİN YILMAZ: 14 Puan ile haftanın DÖRDÜNCÜSÜ oldu.

GÜLTEN DEMİR: 21 Puan ile haftanın BİRİNCİSİ oldu.

MERT GÖRCÜK: 13 Puan ile haftanın BEŞİNCİSİ oldu.

Yemekteyiz 25 Ocak haftanın finalinde birinci olan yarışmacılar ESRA ve GÜLTEN Hanım oldu. 10 bin liralık büyük ödülü iki yarışmacı paylaştı.

Yemekteyiz yarışması hafta içi her gün aynı saatte izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Bir yarışmacının, diğer dört rakibini ve programın sunucusu Onur Büyüktopçu’yu ağırladığı Yemekteyiz, bugün 306. Bölümüyle bir haftayı daha geride bırakacak. Gün sonunda haftanın değerlendirmesi yapılacak, 10 bin TL’lik ödülü kazanan isim akşam saatlerinde belli oldu.

Yemekteyiz kaldığı yerden devam ederken yarışmada Onur Bey’in vereceği puanlarda etkili oldu.