4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Survivor Fatih Hürkan kimdir nereli? Fatih Hürkan kaç yaşında, mesleği ne

Yeni yarışmacı Survivor Fatih Hürkan kimdir? Survivor’da büyük sürpriz yapıldı. Survivor’a yeni yarışmacılar katılıyor. Survivor Fatih kimdir kaç yaşında nereli? Survivor’da ilk haftada büyük bir rekabet yaşandı. Eleme potasına 4 aday çıkmasının ardından, 4 yeni yarışmacı adayı da SMS’lere çıktı. 4 adaydan 3 kişi yarışmaya katılacak.

7 Mart 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Survivor Fatih Hürkan kimdir nereli? Fatih Hürkan kaç yaşında, mesleği ne

Survivor’a yeni yarışmacılar katılıyor. Yeni yarışmacı Survivor Fatih Hürkan kimdir? Survivor’da geçtiğimiz gün Acun Ilıcalı’nın tanıttığı 4 yeni adaydan üçü adaya girecek. Bu adaylardan biri de Fatih Hürkan oldu. Survivor Fatih kimdir? Annesini kaybettikten sonra oyunculuk dünyasından uzak duran Fatih hakkında merak edilenler.

SURVİVOR FATİH HÜRKAN KİMDİR?

Survivor Fatih, ada konseyinde kendini şöyle tanıttı:

Fatih uzun süredir Survivor’a gelmek istiyordu ve hayatında Survivor’un büyük bir yer kapladığını söylüyor. Çocukluğunda judo yaptığını söyleyen Fatih’in İstanbul Şampiyonluğu bulunuyor. Uzun dönem kalecilik de yapan Fatih, haftanın 3 günü halı saha bir gün voleybol oynuyor ve bir gün de cross-fit yapıyor. Annesini kaybettikten sonra oyunculuk dünyasından uzak durdu.

SURVİVOR'DA NELER YAŞANDI?

Bu hafta ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı ada konseyine çıktı. Tarık Mengüç kendi isteğiyle ismi en çok yazılan kişi oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi İlhan Mansız ise kendi ricası üzerine Sedat karputu'yu (Çılgın Sedat) Adem'in karşısına aday olarak gösterdiğini söyledi. Böylece Ünlüler takımından Sabriye, Adem, Tarık ya da Çılgın Sedat'tan bir kişi bu akşam yayınlanacak konse sonucunda Survivor adasına veda edecek...

SURVİVOR'DA BU HAFTA

Erdi hesap sordu! "Hayırdır..."

Gönüllüler Takımı'nda 'Tencere yıkama' gerginliği yaşandı. Elif, dolaylı yoldan Erdi'nin tencere yıkaması gerektiğini söyleyince tansiyon bir anda yükseldi.

Ünlüler Adası'nda barış sinyali! "Kimse bizim düşmanımız değil"

İlhan ve Serhat, tuttukları balıkları Ünlüler Takımı yarışmacılarıyla paylaştı. Adem'e de balıklardan ikram eden ikilinin teklifini genç boksör geri çevirmedi.

Bulut: "Çıldıracağım! Açlıktan öleceğiz..."

Survivor 2017 yarışmacısı Bulut, takım arkadaşı Erdi'nin ada işleriyle hiç uğraşmadığını dile getirerek, "Çıldıracağım. Biz açlıktan öleceğiz. O yatıyor..." dedi.

Acun Ilıcalı'dan 'Sabriye' yorumu! "Ben bile..."

Ödül oyunu sırasında topu unutan Sabriye'yi uyarmaya çalışan Ünlüler'e, Acun Ilıcalı'dan eleştiri geldi.

Ilıcalı, "Hepiniz aynı anda bağırdığınız için Sabriye'nin sizi duyabilme şansı yoktu. Ben bile sizi duyamadım" yorumunda bulundu.