24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Geceyi kimin birinci sırada tamamladığı belli oldu! 14 Nisan reyting sonuçları az önce açıklandı!

14 Nisan reyting sonuçları az önce açıklandı. Merakla beklenen an geldi. 14 Nisan reyting sonuçlarına göre geceyi kimin birinci sırada tamamladığı belli oldu. Pazar günleri ekranlara gelen Kardeş Çocukları, Survivor, Çok güzel Hareketler 2, Savaşçı ve Elimi Bırakma arasında geçen çekişmede kimin geceyi zirvede tamamlayacağı merakla bekleniyordu. AB’de, Total’de ve ABC1’de farklı dizi ve yarışma programları geceyi zirvede bitirdi. AB’de Kardeş Çocukları, Total’de Savaşçı, ABC1’de is Survivor Türkiye-Yunanistan geceyi birinci sırada tamamladı. İşte haberimizin ayrıntıları...

15 Nisan 2019 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Geceyi kimin birinci sırada tamamladığı belli oldu! 14 Nisan reyting sonuçları az önce açıklandı!

 

14 Nisan reyting sonuçları az önce açıklandı. Medya severlerin merakla beklediği an geldi. Pazar günleri ekranlara gelen Kardeş Çocukları, Survivor, Çok güzel Hareketler 2, Savaşçı ve Elimi Bırakma arasında geçen çekişmede kimin geceyi zirvede tamamlayacağı merakla bekleniyordu. AB’de, Total’de ve ABC1’de farklı dizi ve yarışma programları geceyi zirvede bitirdi. AB’de Kardeş Çocukları, Total’de Savaşçı, ABC1’de is Survivor Türkiye-Yunanistan geceyi birinci sırada tamamladı. İşte haberimizin ayrıntıları...

14 NİSAN REYTİNG SONUÇLARI

AB

TOTAL

ABC1

 

7 NİSAN REYTİNG SONUÇLARI

AB

TOTAL

ABC1

29 MART REYTİNG SONUÇLARI
 
29 Mart 2019 tarihinde yayınlanan programların izlenme durumları açıklandı. Total'de Atv'de ekranlara gelen "Hercai" dizisi 1.sırada, Kanal D'de yayınlanan "Arka Sokaklar" dizisi 2.sırada yer aldı. AB grubunda "Hercai" dizisi 2.sırada, Star TV'de yayınlanan "İstanbullu Gelin" dizisi ise 3. sırada yer aldı.
 
1- İzleyici Ölçümü nedir ?
 
İzleyici Ölçümünün İngilizce karşılığı Audience Measurement olup, izlenme oranı, izlenme payı ve benzer verilerin sağlanması amacıyla yapılan ölçümlerin tümüdür.
 
2- İzlenme Oranı, İzlenme Payı nedir ?
 
İzleyici Oranı (reyting) ortalama izlenme oranıdır. Bir program diliminde veya zaman diliminde her dakikaya düşen ortalama izleyici yüzdesini gösterir. İzlenme Payı, bir kanalın belli bir zaman diliminde toplam izleyiciden almış olduğu payı gösterir.