16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

19 Mart reyting sonuçla açıklandı: Reyting sonuçlarına göre Kadın, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz kazanan kim?

19 Mart reyting sonuçları az önce açıklandı. Milyonlarca izleyici FOX Tv’den Kadın, ATV’den Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, TV8’den Survivor Türkiye Yunanistan arasından kazananın kim olduğunu merak ediyor. 19 Mart reyting sonuçları geçen haftaki gibi değişmedi. FOX Tv’den Kadın ve ATV’den Eşkiya Dünyaya hükümdar olmaz sıralamadaki yerlerini korudular. Geçen hafta ve bu hafta açıklanan sonuçları ile birlikte haberimizin detayları aşağıda...

20 Mart 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
19 Mart reyting sonuçla açıklandı: Reyting sonuçlarına göre Kadın, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz kazanan kim?

19 Mart reyting sonuçları açıklandı. Milyonlarca takipçi, “Reytinglerde 19 Mart’ın kazananı kim?” sorusunun yanıtını arıyor. Sonuçlar az önce açıklandı. 19 Mart Salı gününe göre açıklanana sıralamada, AB ve Total’de FOX Tv’nin popüler dizisi Kadın birinci sırada yer alırken onu ATV’den Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi izledi.  Fatih Portakal ile FOX Ana Haber AB’de ve Totel’de 3. Sırada yer alırken, Survivor Türkiye-Yunanistan AB’de ve Total’de 5. Sırada yer aldı. İşte haberimizin ayrıntıları...

 

19 MART REYTİNG SONUÇLARI

AB

 

 

TOTAL

 

GEÇEN HAFTAKİ REYTİNG SONUÇLARI NASILDI?

 

Total'de Fox TV'de yayınlanan "Kadın" dizisi 1. sıraya otururken, 2. sırada atv'de ekrana gelen "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisi yer aldı. AB'de 1.'lik "Kadın"ın, 2.'lik "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin oldu.

 

 

18 MART REYTİNG SONUÇLARI

 

Total puan türünde Söz dizisi 19.22 share alarak birinci, Çukur dizisi 18.9 share alarak ikinci, Yasak Elma 14.88 share alarak dördüncü, Survivor 12.3 share alarak beşinci oldu.

 

TOTAL SIRALAMA

 

 

 

GEÇEN HAFTAKİ REYTİNG SONUÇLARI 11 MART 2019

 

11 Mart reyting sonuçları açıklandı. Zirvenin sahibi değişmedi. 11 Mart tarihinde Total'de Star TV'de ekrana gelen "Söz" dizisi 1.sırada yer alırken, 2.sırada Show TV'de ekrana gelen "Çukur" dizisi, 3.sırada "Fatih Portakal ile Fox Ana Haber" yer aldı. AB'de ise 1.sırada "Çukur" dizisi yer aldı.

 

TOTAL

 

 

 

AB

 

 

ABC1

 

 

 

17 MART REYTİNG SONUÇLARI

 

Survivor haftalar sonra pazar akşamı ilk sıraya yerleşti. Savaşçı dizisi 17 Mart reyting sıralamasında ikinci olurken, Kardeş Çocukları üçüncü oldu. Elimi Bırakma ise kendine beşinci sırada yer buldu.

 

 

REYTİNG NEDİR?

 

Ölçümünün İngilizce karşılığı Audience Measurement olup, izlenme oranı, izlenme payı ve benzer verilerin sağlanması amacıyla yapılan ölçümlerin tümüdür.

 

İzleyici Oranı (reyting) ortalama izlenme oranıdır. Bir program diliminde veya zaman diliminde her dakikaya düşen ortalama izleyici yüzdesini gösterir.

 

İzlenme Payı, bir kanalın belli bir zaman diliminde toplam izleyiciden almış olduğu payı gösterir. TNS ölçümün yapılacağı illerde bir araştırma yaparak orada yaşayanların bölgede yaşayan insanların demografik özellikleri ve sosyo-ekonomik statüleri hakkında ayrıntılı bilgi toplar. Ardından söz konusu bölgenin yapısını temsil etme yeteneğine sahip ailelerden oluşan bir izleyici paneli oluşturulur.