11 Mayıs 2024 Cumartesi / 4 Zilkade 1445

Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz ve Kuzgun'un kaçıncı olduğu belli oldu! 22 Mayıs reyting sonuçları!

22 Mayıs reyting sonuçları belli oldu. Reyting sonuçlarında AB, Total ve ABC1’de hangi dizinin kaçıncı sırada yer aldığı belli oldu. Tüm kanallara ait reyting sonuçlarına göre Çarşamba günlerinin lideri değişmedi. TRT1’in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul AB, Total ve ABC1’de yine birinci oldu. Günün ikincisi ise AB ve ABC’de Fatih Portakal ile FOX Ana Haber olurken Total’de Diriliş Ertuğrul’un özeti yer aldı. Sen Anlat Karadeniz ise AB’de sekiz, Total’de dört ABC1’de ise beşinci oldu. Günü sevilen dizilerinden Kuzgun da AB’de altı, Total’de 11, ABC1’de ise sekizinci oldu. İşte reyting sonuçlarına dair merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

23 Mayıs 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz ve Kuzgun'un kaçıncı olduğu belli oldu!  22 Mayıs reyting sonuçları!

22 Mayıs reyting sonuçları açıklandı! Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz ve Kuzgun dizisi sevenlerinin beklediği haber geldi. Reyting sonuçlarında AB, Total ve ABC1’de hangi dizinin kaçıncı sırada yer aldığı belli oldu. Medya severler internette 22 Mayıs reyting sonuçlarını araştırıyor. Tüm kanallara ait reyting sonuçlarına göre Çarşamba günlerinin lideri değişmedi. TRT1’in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul AB, Total ve ABC1’de yine birinci oldu. Günün ikincisi ise AB ve ABC’de Fatih Portakal ile FOX Ana Haber olurken Total’de Diriliş Ertuğrul’un özeti yer aldı. İşte reyting sonuçlarına dair merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde yer alıyor. 

22 MAYIS REYTİNG SONUÇLARI

AB

TOTAL

ABC1

 

15 MAYIS REYTİN SONUÇLARI

AB

TOTAL

ABC1

1- İZLEYİCİ ÖLÇÜMÜ NEDİR?

İzleyici Ölçümünün İngilizce karşılığı Audience Measurement olup, izlenme oranı, izlenme payı ve benzer verilerin sağlanması amacıyla yapılan ölçümlerin tümüdür.

2- İZLENME ORANI, İZLENME PAYI NEDİR?

İzleyici Oranı (reyting) ortalama izlenme oranıdır. Bir program diliminde veya zaman diliminde her dakikaya düşen ortalama izleyici yüzdesini gösterir. İzlenme Payı, bir kanalın belli bir zaman diliminde toplam izleyiciden almış oldu