26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Çukur 58. Yeni bölüm fragmanı yayında! Çukur 57. Son bölümde şoke eden yüzleşme

Çukur 58. Yeni bölüm fragmanı yayında! Show TV’nin reyting rekorları kıran dizisi çukur 57. Son bölümüyle yine heyecan ve gerili dolu sahneleriyle izleyicilere müthiş dakikalar yaşattı. Çukur 57. Son bölümünde Çeto ve Mahsun arasında esen fırtına, Karakuzuların da geleceğine yön verecek. Koçovalılar, Baykal’ın izini sürerek onu bulmak için harekete geçecekler. Öldüğünü düşündükleri birini arayan Koçovalılar, bu büyük kovalamaca sırasında zor duruma düşecekler. Salih ile İdris arasında önemli bir yüzleşme yaşanacak. Ekran başındakiler baba-oğlun arasında geçenler karşısında gözyaşlarına boğulacak. Mahsun’un izini sürmeye devam ederken Selim ve Sena sürpriz bir bilgiye ve kişiye ulaşacak. İşte Çukur 58. Yeni bölüm fragmanı ve 57. Son bölüm ayrıntıları haberimizde sizinle…

19 Mart 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Çukur 58. Yeni bölüm fragmanı yayında! Çukur 57. Son bölümde şoke eden yüzleşme

Çukur 58. Yeni bölüm fragmanı yayında! Televizyon ekranlarının reyting rekormeni Çukur yine nefes kesen sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıktı. Yamaç'ın planları sonrasında yenilgiye uğrayan Çeto intikamını başka bir yoldan almaya çalışıyor. Koçovalılar'ı içeriden karıştırmak isteyen Çeto, İdris'in karşısına çıkarak geçmişin sırlarını ortaya döküyor. Mahsun ile Sena buluşmasını öğrenen Yamaç baskına gidiyor. Mahsun'un karşısına çıkan gizemli adamın kim olduğu merakla bekleniyor. Baykal'ın adamı olduğu ortaya çıkan Uluç kızı Damla'yı Koçovalılar'ın içine sokuyor. İşte Çukur 58. Yeni bölüm fragmanı ve 57. Son bölüm ayrıntıları haberimizde sizinle…

 

ÇUKUR 58. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Çukur’un 58. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ekranlara geldiğinde sayfamızda sizinle hemen paylaşacağız.

 

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

 

Çukur dizisinin merakla beklenen 57.bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Yeni bölüm fragmanı sosyal medyada büyük bir ilgi ile karşılandı

 

Koçovalıların arasını bozmak isteyen Çeto’nun eteğindeki taşları döktüğü tanıtımda Vartolu Salih’in, Çeto ile çalıştığını öğrenen İdris’in tepkisi sert oluyor.

Çeto, “Sana verdiğim tabancayı ne yaptın? Hani Cumali abini vurmak için!” sözleriyle hedefini Celasun’a çevirirken, Çeto’yu duyan Yamaç’ın şüphe dolu bakışları dikkat çekiyor.

 

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

SENA İLE SELİM YAMAÇ’A YAKALANIYOR

 

“O adam bana teker teker her şeyi anlattı. O adam benim ismimi biliyor!” sözleriyle Çeto’nun yakasına yapışan ve onun beklenmedik tepkisiyle öfkesine hakim olamayan Mahsun’un, Çeto’ya yumruk attığı tanıtımda ikilinin arasında ipler kopuyor. Gözyaşlarına hakim olamayan Mahsun’un çaresizliği dikkat çekerken, Yamaç’a yakalanan Selim ve Sena’nın ne tepki vereceği merakla bekleniyor.  

 

ÇUKUR'UN KADİR'İ MENDERES SAMANCILAR KİMDİR?

 

Hafızalarımıza Asmalı Konak rolüyle kazınan Menderes Samancılar; Çukur'a katıldı. Çukur, bu sezon yeni oyuncuları ekibine dahil etmeye devam ediyor.

 

Ünlü oyuncu Menderes Samancılar; Adana doğumludur. Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın rol aldığı Nevşehir'de çekilen Asmalı Konak dizisinde hafızalara kazınan Menderes Samancılar; 1954 yılında Adana'da doğdu.

 

Menderes Samancılar; orta birinci sınıfta okuldan ayrıldı. Bir mensucat fabrikasında işçi olarak çalışmaya başladı. Fabrikada çalışıyorken de kütüphaneden, Anton Çehov'un, Rıfat Ilgaz'ın, Yaşar Kemal'in kitaplarını alıp okuyordu. 1974 yılında bir gazetenin açtığı fotoroman kralı yarışmasında birinci olunca 2 yılda yirminin üzerinde fotoromanda başrol oynadı. 1975 yılında, yönetmenliğini Yılmaz Duru'nun yaptığı İnce Memed Vuruldu filmiyle sinemaya adım attı.

 

Oyunculuğunun yanı sıra senaryo, şiir ve şarkı sözü yazarı olarak çalışmalarını sürdürdü. Sinema için Kara Çarşaflı Gelin, Sis, Zıkkımın Kökü, Dönersen Islık Çal, Soğuk Geceler, Bereketli Topraklar Üzerinde filmlerinde rol aldı. 1989 yılında Sis filmiyle Antalya Film Festivali'nde en iyi erkek oyuncu, Adana Altın koza'da "Zıkkımın Kökü" filmiyle en iyi erkek oyuncu ödüllerini aldı. Uluslararası birçok yapımda oynadı. Edebiyat dergilerinden yayınlanan şiirlerinin yanı sıra öyküler de yazdı. Asmalı Konak, Selvi Boylum Al Yazmalım, Urfalıyım Ezelden, Rüzgarın Hatıraları gibi sayısız projede yer aldı.