26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Gelinim Mutfakta en düşük puan alan isim belli oldu

Gelinim Mutfakta'nın günün kazanan gelini 13 puan ile ÖZLEM Hanım oldu. Günün en düşük puanını ise 8 puan ile CANSU Hanım aldı.

20 Temmuz 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Gelinim Mutfakta en düşük puan alan isim belli oldu

GELİNİM MUTFAKTA'DA 19 TEMMUZ BİRİNCİSİ GELİN KİM OLDU? 

 

Gelinim Mutfakta'nın günün kazanan gelini 13 puan ile ÖZLEM Hanım oldu. Günün en düşük puanını ise 8  puan ile CANSU Hanım aldı.

 

 

 

GELİNİM MUTFAKTA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gelinim Mutfakta yarışması kaldığı yerden devam ediyor. Yaz sezonunda da ekran macerasını sürdüren Gelinim Mutfakta, 93. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Haftanın ilk gününde elenen isimlerin yerine yeni bir gelin- kaynana ekibe dahil olacak. Peki, Gelinim Mutfakta’da en son kim elendi? Gelinim Mutfakta yarışmacıları arasında bulunan Ezgi Yıldırım ile kaynanası Reyhan Yıldırım ilgi çekiyor. Peki Gelinim Mutfakta Ezgi kimdir? İşte Gelinim Mutfakta'ya 19. hafta dahil olan yeni yarışmacılar... Geçen hafta ise Gelinim Mutfakta 90. Bölümde Nurten-Özlem Argün, Çiğdem-Elif Akçam, Sevgül Kıroğlu-Cansu Şöhret ve Suzan Tekin-Şebnem Karataş çiftleri "Lokma” için yarıştılar. Gelinlerin kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalıştığı, kayınvalidelerin de yemekleri puanladığı Gelinim Mutfakta yarışmasının bu haftaki birincisi belli oldu. Fatih Ürek'in açıkladığı puan sıralamasıyla birlikte bu hafta 5 bileziğin sahibi 74 puanla Elif oldu.