25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

İstanullu Gelin 77. Yeni bölüm fragmanı! İstanbullu Gelin 76. Son bölüm şoke eden kaza olayı

İstanbullu Gelin 76. Son bölümüyle yine reytinglerde üst sıralara oynamayı başardı. Faruk ve Süreyya, Özgür meselesini aşmaya çalışır. Süreyya ile barışmak için çözüm yolları arayan Faruk ile Özgür arasında sert bir konuşma geçer ve bu konuşmanın ardından Özgür beklenmedik bir kaza geçirir. Okan, Özgür'ün intikamını almak için kolları sıvarken, Özgür gerçekleri anlattı. Süreyya da, Faruk'tan üstüne fazla gittiği için özür diledi. Ancak Faruk'un kırgınlığı Süreyya'ya karşı devam ediyor. İşte, İstanbullu Gelin 76. son bölüm özeti ve 77. yeni bölüm fragmanı ile ayrıntılar haberimizde…

16 Mart 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
İstanullu Gelin 77. Yeni bölüm fragmanı! İstanbullu Gelin 76. Son bölüm şoke eden kaza olayı

İstanbullu Gelin’in dün akşam ekranlara gelen 76. Son bölümünün ardından 77. Yeni bölüm fragmanı merakla beklenmeye başladı. İstanbullu Gelin, gerilim ve duygu dolu 76. Son bölümüyle izleyiceleri ekranlara kilitlerken reytinglerde de üst sıralara oynamayı başardı. Süreyya ile Faruk, Özgür krizini aşmaya çalışıyor. Faruk'un sert konuşmasının ardından Özgür kaza geçirdi. Süreyya bu sırada Faruk’un üzerine fazla gittiği için özür diler. Okan, Özgür'ün intikamını almak için kolları sıvarken, Özgür gerçekleri anlattı. Süreyya da, Faruk'tan üstüne fazla gittiği için özür diledi. Ancak Faruk'un kırgınlığı Süreyya'ya karşı devam ediyor. İstanbullu Gelin 76. son bölüm özeti ve 77. yeni bölüm fragmanına dair detaylar haberimizde.

İSTANBULLU GELİN 77. YENİ BÖLÜM FRAGANI İZLE

İstanbullu Gelin 74. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmamıştır. Yayınlandığında sitemizde sizinle paylaşacağız.

 
SÜREYA VE FARUK'UN AŞKINDA BÜYÜK SINAV
 
 
Faruk ve Süreyya, Özgür meselesini sindirmeye çalışmakta; İpek ve Fikret küllerinden yeniden doğmuş, ikinci baharlarını yaşamaktadır. Adem’in Dilara’yı iknası işe yaramış, terapistten destek almaya başlamışlardır. Dengeyi kurmaya çalışan Adem, Güneş’i ailesiyle tanıştırmak için ilk adımı atar.
 

 
Özgür’ün hastaneye kaldırıldığını öğrenen Okan’ın öfkeyle konağa gelişiyle Boranlar kendilerini trajik bir meselenin içinde bulur…
 

İSTANBULLU GELİN 76. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Fikret, Okan’ın İpek’e açıldığını öğrenince herkesi şaşırtacak bir adım attı. Faruk ve Adem, Fikret için endişelendiğinden harekete geçtiler. Fakat gerçek onların tahmin ettiği gibi değildi. Tüm aile Fikret’in Okan’ın yakasına yapışmasını beklerken Fikret koşarak İpek’e gitti. İpek ile aralarında hararetli bir konuşma gerçekleştirdiler.

 

Yaşananlar Faruk ve Süreyya ilişkisinde de gerilim yarattı. Herkes Süreyya’ya sinirlendi. Süreyya sadece ailesini korumak için Okan’ın İpek’e açıldığını söylemediğini anlatmaya çalışsa da başarılı olamadı.

 

İpek konağa geri döndü ve Fikret ile barıştı. İpek’in kararı ise aile için yeni bir dönemi başlattı. Faruk’un iş için Özgür ile şehir dışına çıkması ve yaşanan yanlış anlaşılmalar onu dört koldan sıkıştırdı. Eşine sürpriz yapmak için İstanbul’a giden Süreyya’yı kötü bir sürpriz karşıladı. Koridorda Faruk ve Özgür’ü uygunsuz bir biçimde gördü.