20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

76. Yeni bölüm fragmanı yayında mı? Söz 75. son bölümde Tim Dragan’ı ortadan kaldırmak için harekete geçiyor!

Söz 76 yeni bölüm fragmanı yayında! Söz 75. Son aksiyon dolu son bölümüyle nefesleri kesti. Kardeşlerini kaybeden TİM’inin görev bilinci ve inancından bir azalma olmuyor. Yavuz ve Tim hücre evlerine baskın yapıyor. Yaptığı baskında Eylem’in hayatının tehlikede olduğunu öğreniyor. Hücre evinde büyük heyecan ve geriliminden sonra oradan ayrılmak için harekete geçen Yavuz çıkışta Derya ile yüz yüze geliyor. Derya ile Yavuz için artık dönüşü olmayan bir kapı açılıyor. Dragan hainliklerine hız veriyor. Linda ve Dost ile beraber terör devleti kurma hayallerine ulaşmak için yeni suikast planları yapıyorlar. İşte Söz 76 yeni bölüm fragmanı ve 75. Son bölümüyle sizlerle...

26 Mart 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
76. Yeni bölüm fragmanı yayında mı? Söz 75. son bölümde Tim Dragan’ı ortadan kaldırmak için harekete geçiyor!

 

Söz 76 yeni bölüm fragmanı yayında! 75. Son bölümüyle dün gece Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan müthiş aksiyon dizisi yine heyecan dolu bir bölümle nefesleri kesti. Yavuz ve Tim kardeşlerini kaybetmiştir. Bu intikam duygusu onları daha da agresif hale getirir. . Kardeşlerini kaybeden TİM’inin görev bilinci ve inancından bir azalma olmuyor. Yavuz, girdiği hücre evinde Eylem’in de hayatının tehlikede olduğunu öğreniyor. . Tim Dragan’ı tamamen ortadan kaldırmak için harekete geçiyor. İşte Söz 76 yeni bölüm fragmanı ve 75. Son bölümüyle sizlerle...

SÖZ 76. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

 

Söz 76. Yeni bölüm fragmanı ekranlara gelir gelmez sayfamızda yer alacaktır.

 

SÖZ SON BÖLÜM İZLE

 

SÖZ 75. BÖLÜM ÖZETİ

 

Terör devleti için planlarına hız veren Dost, Linda ve Dragan’a kurulacak ülkenin tarihini verir. Bu sırada Türkiye’yi içerden karıştıracak suikastlar için plan yapmaktadır.

 

Tim, Dragan’ı ortadan kaldırmakta kararlıdır fakat o sırada Dragan’ın yanında olan Karabatak kurulması planlanan terör devleti hakkında kritik bilgiler ele geçirmek üzeredir. Tim hamle yapmak için Karabatak’tan gelecek haberi bekler ama Karabatak’ın işi hiç kolay olmayacaktır.

 

Yavuz hücre evlerine yaptığı baskında şok edici bir suikast bilgisi elde eder; Eylem’in hayatı tehlikededir…

 

Yavuz gerisinde cesetler bıraktığı hücre evinden hızla ayrılırken karşısında Derya’yı bulur. Artık geri dönüşü olmayan bir noktaya gelmişlerdir…

 

Yavuz ve Derya için artık geri dönüş yoktur!

 

Terör devleti için planlarına hız veren Dost, Linda ve Dragan’a kurulacak ülkenin tarihini verir. Bu sırada Türkiye’yi içerden karıştıracak suikastlar için plan yapmaktadır.

 

Tim, Dragan’ı ortadan kaldırmakta kararlıdır fakat o sırada Dragan’ın yanında olan Karabatak kurulması planlanan terör devleti hakkında kritik bilgiler ele geçirmek üzeredir. Tim hamle yapmak için Karabatak’tan gelecek haberi bekler ama Karabatak’ın işi hiç kolay olmayacaktır.

 

SÖZ 74. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Yavuz Linda’nın hain planını engellemek için onun peşine takılıp konsolosluğa kadar gidiyor. Burada neredeyse diplomatik bir krize yol açacak olan Yavuz, Kopuk sayesinde konsolosluktan çıkabiliyor. Ama giderken yanlarında konsolosu da götürmek zorunda kalıyorlar. Konsolos kaçırılınca yeni bir kriz doğuyor.

 

 

HAİN SALDIRI İHBARI

 

Anma etkinlikleri için tüm hazırlıklar sürerken saldırı ihbarı alınıyor. Bu saldırı ihbari üzerine Tim harekete geçiyor. Nitrogliserin yüklü araç şehrin içinde ilerlerken Tim patlamayı engellemek için aracın peşine düşüyor. Tim gerilim dolu bir yolculuk geçiriyor.

 

DRAGAN YENİLGİYİ KABULLENEMİYOR

 

Dragan, Tim’in üstün başarısı ile hezimetlerine bir yenisini ekler. Ama durmaya da niyeti yoktur. B planını yapan Dragan hain bir hamle daha yapıyor. Bu arada Eylem ve Fethi evlenmeye karar veriyorlar. Derya’nın evinde toplanan TİM, onlar için sürpriz bir kutlama organize ediyor. İşte Dragan da bu mutlu anı zehir etmek için kuruyor planını.

 

 

FETHİ ŞEHİT DÜŞÜYOR

 

Tim anma günü için hazırlanıyor. Sahnede yan yanan omuz omuza plaketlerini alıyorlar. Ve ansızın başlayan çatışma sonucunda Fethi vuruluyor. Düşmana gözünü açtırmayaya kararlı olan Fethi aldığı 2 kurşun darbesi ile yere yığılıyor.

 

SÖZ DİZİSİ KONUSU NE?

 

Söz dizisi konusu, nişanlısı teröristler tarafından öldürülen Üsteğmen Yavuz'un intikam yemşini etmesi üzerine inşa ediliyor. Bu intikam ateşi ile yeni bir özel kuvvetler birliği kurulur ve bu kurulan tim anti terör timidir. Timin içinde konusunda en iyi askerler var ve bu timin başında nişanlısı öldürülen üsteğmen Yavuz yer alır.

 

Timin operasyon esnasında teröristlerle temasları ve bu operasyonlar çevresinde gelişen olaylar dizinin konusunu zenginleştiriyor. Üsteğmen Yavuz, Savcı Derya, Yarbay Erdem, Eylem Mercier, Dragan Ratkoviç, Üstçavuş Fethi, Üstçavuş Mücahit dizinin kahramanları arasında.

 

 

SÖZ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

 

Söz dizisi yayınlandığı günden beri Star Tv ekranlarında önemli bir hayran kitlesi oluşturdu. Hem hikaye örgüsü hem oyuncu kalitesi hem de askeri konulu bir dizi olması Söz dizisini bir adım öne çıkartıyor. Söz dizisi oyunlaır kim?  Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Nihat Altınkaya, Meriç Aral, Sarp Akkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik kimdir, nerelidir, dizideki rolleri ne? İşte detaylar...

 

YAVUZ KARASU (TOLGA SARITAŞ)

 

Görev: Tim Komutanı

 

Rütbe: Kıdemli Üsteğmen

 

Ekibin komutanıdır. Çok iyi bir asker ve liderdir. Zekası ve karizmasıyla tüm timin saygısını kazanmıştır. Bir yanda ülkesi için çarpışırken bir yandan da tutkulu ve zor bir aşka yelken açacaktır.

 

 

SAVCI DERYA (DENİZ BAYSAL)

 

Deniz Baysal, 5 Nisan 1991 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlköğretimini Karşıyaka İlköğretim Okulu’nda tamamlayan oyuncu Teğmen Ali Rıza Akıncı Lisesi’nden mezun olmuştur. Sonrasında Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret eğitimine devam etmiştir.

 

Oyunculukla tanışması ise 2000 senesinde yani daha 9 yaşındayken Karşıyaka Belediye Tiyatrosu ile olmuştur. Burada hem oyunculuk eğitimi almış hem de birçok tiyatro oyununda rol almıştır.

 

2011 yılında Fox TV’de yayınlanan Derin Sular isimli dizide başrol olarak televizyon dünyasına ilk adımını atan oyuncu; gösterdiği başarılı performansla adından söz ettirmeye başlamıştır.

 

Akabinde iki adet reklam filminde rol almış ve sonrasında sırasıyla Babalar ve Evlatlar, Kalbim Dört Mevsim, Kayıp Şehir, Aşk Ekmek Hayaller dizileriyle kariyerinde emin adımlarla ilerlemeye devam etmiştir. 2014-2015 senelerinde ise rol aldığı Kaçak Gelinler isimli dizide canlandırdığı Kainat Gencer karakteriyle geniş bir hayran kitlesi kazanan oyuncu hemen ardından Show TV’de yayınlanan Beyaz Yalan isimli dizide birbirine tamamen zıt iki farklı karakteri canlandırarak başarılı bir performans sergilemiştir.