26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Süper Loto çekilişi - Milli Piyango (4 Ağustos 2016)

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen ve en çok oynana şans oyunları arasında yer alan Süper Loto, bu hafta 8 milyon TL üzerinde ikramiye vermesi bekleniyor. Süper Loto sonuçları, çekiliş hakkında büyün detayları an be an haberimiz içerisinde bulabilirsiniz. Çekilişi Milli Piyango Genel Müdürlüğü’nde noter huzurunda yapılan Süper Loto, vatandaşlarımızın en çok ilgi gösterdiği şans oyunlarının başında yer alıyor. Süper Loto sonuçları ve geçen haftanın kazandıran numaralarını haberimizde bulabilirsiniz. Milli Piyango İdaresi tarafından çekilecek ve açıklanacak şanslı numaralar anında haberimizde yer alacaktır. 4 Ağustos 2016 tarihli Süper Loto çekiliş sonuçları, Milli Piyango sorgulama ve Süper Loto hakkında merak ettiğiniz bütün ayrıntılar…

4 Ağustos 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Süper Loto çekilişi - Milli Piyango (4 Ağustos 2016)

Süper Loto sonuçları bu hafta büyük bir heyecanla bekleniyor. 4 Ağustos 2016 tarihli Süper Loto çekilişi dördüncü devirle geliyor. Büyük ikramiye ise 8 milyon TL’yi aştı. Bu hafta büyük bir ikramiye verme ihtimali olan Süper Loto’ya vatandaşlarımız büyük bir umutla oynadı. 21:00 gibi açıklanması beklenen 4 Ağustos 2016 tarihli Süper Loto sonuçları, Milli Piyango İdaresi tarafından açıklanacak. Süper Loto sonuçları, kazandıran numaralar, Milli Piyango sorgulama ekranı ve Süper Loto hakkında merak ettiğiniz bütün detayları haberimizde bulabilirsiniz. Süper Loto’nun geçen haftaki sonuçlar da yer alacak.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI (4 AĞUSTOS 2016)

Süper Loto çekiliş sonucu. Devirli Süper Loto bugün çekildi. Geçtiğimiz hafta 4. kez devreden Süper Loto bugün çekildi. Bugün gerçekleşecek olan çekilişte büyük ikramiyenin 8 Milyon TL’yi aşması bekleniyordu. Milli Piyango İdaresi tarafından her haftanın Perşembe günü düzenlenen Süper Loto çekilişi bugün çekildi. 4. Kez devreden Süper Loto’da bu hafta dağıtılacak ikramiye tutarının 8 Milyon TL’yi aşması bekleniyordu. Çekiliş sonucu Süper Loto tekrar devretti. Süper Loto çekilişinde bu hafta şanslı numaralar: 24, 25, 30, 37, 52, 54 olarak belirlendi. Bu hafta da bilen çıkmayınca büyük ikramiye gelecek haftaya devretti.

SÜPER LOTO GEÇEN HAFTANIN SONUÇLARI

Süper Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından açıklandı. Bu hafta da devir yapan büyük ikramiye 5 milyon TL’yi aştı. 28 Temmuz 2016 tarihli Süper Loto çekiliş sonuçlarında şanslı numaralar; 09, 23, 40, 48, 49 ve 51 oldu. Süper Loto’da bu hafta 6 bilen çıkmadı ve büyük ikramiye haftaya devretti.

SÜPER LOTO 4 AĞUSTOS 2016 SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

 

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur. Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür. İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar. Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir. Oyunda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir. Oyun çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri, (3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri bayilerinden, (5) bilenlere, ikramiyeleri MPİ Şubelerinden, (6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir. Süper Lotoda en çok çıkan sayılar 2016 yılları arasında 35-13-1-37-45-31-17 ve 12 sayıları olarak hesaplandı. Tekli rakamların dışında ikili kombinasyonlarda en çok çıkan sayılar; 5 ve 45 rakamları toplamda 13 kez ve 35 rakamları toplamda 11 kez, 20 ve 49 rakamları toplamda 11 kez, 31 ve 34 rakamları ise toplamda 10 kez çıkarak oyuncularına ikramiye kazandırmıştır. Süper Loto üçlü kombinasyonlara en çok çıkan sayılar;21, 22 ve 54 rakamları toplamda 4 kez, 5, 17 ve 37 rakamları toplamda 4 kez, 4, 28 ve 54 rakamları ise toplamda yine 4 kez bir arada çıkarak şanslı sayılar arasında yer almıştır.

 

SÜPER LOTO NEDİR, NASIL OYNANIR?

 


Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür. İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar. Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir. Oyunda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir. Oyun çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri, (3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri bayilerinden, (5) bilenlere, ikramiyeleri MPİ Şubelerinden, (6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.