10 Mayıs 2024 Cuma / 3 Zilkade 1445

Araba kullanmayı öğrendiği markaya müdür oldu

Renault Mais’te 16 yıldır genel müdürlük koltuğunda oturan İbrahim Aybar, görevi Dr. İzzet Berk Çağdaş’a devretti. Aybar, grup bünyesinde Renault Mais Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaya devam edecek.

24 Eylül 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Araba kullanmayı öğrendiği markaya müdür oldu

Yeni Genel Müdür Berk Çağdaş, otomotiv dünyasının içinden gelen bir isim olarak biliniyor. 1991-2007 yılları arasında Doğuş Grubu’nda bankacılık da dahil üst düzey görevlerde çalışan Çağdaş, 2007’den itibaren de Doğuş Otomotiv Grubu’nun CFO’su olarak görev yaptı.Yeni görevlendirme ile ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Çağdaş, babasının 35 yıldır Renault kullandığını belirterek “Dolayısıyla ilk tanıdığım otomobil markası Renault oldu. Araba kullanmayı bu araçta öğrendim. Renault’nun benim için yeri ayrı” dedi.

PAZAR 950 BİNİ GÖRÜR    

Otomotiv satışlarının 2016 yılı sonunda 900-950 bin civarında gerçekleşeceğini beklediklerini aktaran Çağdaş, bu sene pazar hedefleri ve yaklaşımlarında bir değişiklik olmayacağını söyledi. Renault Mais Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aybar da Renault’da 16 yıldır sürdürdüğü görevini vizyoner birisi olan Berk Çağdaş’a devrettiğini, şirketi daha ileri götürmesi için kendisine her zaman tam destek olacaklarını söyledi. OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem ise OYAK Grubu’nda yeni bir yapılanmanın çalışmalarını başlattıklarını, bununla temel amaçlarının Türkiye ekonomisi için önemli aktörlerden biri olan OYAK Grubu’nu daha yükseğe taşımak ve ekonomiye destek olmak istediğini söyledi.