26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Başbakan Yıldırım: 'Karargah rahatsız' manşetiyle hükümete ayar vermeye çalışıyorlar

Başbakan Yıldırım, Kahramankazan'da düzenlediği referandum mitinginde Hürriyet'in skandal haberine tepki gösterdi. Başbakan Yıldırım, 'Karargah rahatsız' manşetiyle hükümete ayar vermeye çalışıyorlar' dedi.

26 Şubat 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:

16 Nisan referandumu kampanyası için dün düğmeye basan Başbakan Binali Yıldırım, ilk referandum mitingini 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı kahramanca direnen ve ismi 'Kahramankazan' olarak değiştirilen ilçede gerçekleştirdi. Başbakan Yıldırırm, mitingde Hürriyet'in dün gazeteye taşıdığı habere tepki gösterdi.

"ARTIK MANŞETLE HÜKÜMET YIKMAK TARİH OLDU"

Hürriyet'in "Karargah rahatsız" haberine tepkisini dile getiren Başbakan Yıldırım, "Efendim “Karargah rahatsız”… Bu manşetleri hatırlıyorsunuz değil mi? Eskiden manşetlerle hükümetlere ayar verirler. AK Parti geldi, artık manşetlerle hükümet kurmak, hükümet yıkmak tarih oldu. Eskiden 28 Şubat'ı başlatmadan önce büyük denen gazeteler bu manşetleri ata ata halkın seçtiği iktidarı alaşağı etmek için her türlü tezgahı kurdular" dedi.

"BU ALGI OPERASYONLARI SİZE SÖKER Mİ?"

Atılan bu manşetle hükümete ayar vermeye çalışıldığını söyleyen Başbakan Yıldırırm, "Şimdi bakıyorum, benzer şeyler yapmaya çalışıyorlar. Manşet atarak hükümete ayar vermeye çalışıyorlar. Demokrasi dışı bu girişimlere karşı 15 Temmuz'da en güzel cevabı veren Kahramankazanlı, bu algı operasyonları size söker mi?" dedi.