26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

CHP mağdurları adalet yürüyüşünde

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İZSU’da çalışan Ali Ünlü ile Serhan Korkma, haksız yere işten çıkarıldıkları iddiasıyla CHP Genel Merkezi’ne yürüyüş başlattı. Usulsüzlüğü ihbar ettiği için işinden olduğunu anlatan Ünlü “CHP il yöneticileriyle görüştük, haksızlığımızı gidermek için kimse bir çalışma yapmadı” dedi.

22 Mayıs 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
CHP mağdurları adalet yürüyüşünde

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İZSU’da iş akitleri sonlandırılan çalışanlar, bu durumu protesto etmek için CHP Genel Merkezi’ne kadar “Herkes için adalet” yürüyüşü başlattı.İşçilerden Ali Ünlü, “Usulsüzlüklerini teftiş kuruluna bildirdiğim 2 yönetici ceza aldı. Onlar da siyasi ve bürokratik güçlerini kullanarak beni işten çıkarttırdılar”dedi. Serhan Korkmaz da, “Adalet için günlerce yürümüş insanların bu adaletsiz davranışları karşısında ‘Herkes için adalet’ yürüyüşü başlattık”  ifadelerini kullandı. 

CHP ÖNÜNE ÇELENK

İşçiler, Kemal Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşüsırasında hazırlanan “Herkes için adalet” yazılı tişört giyip şapka takarak yürüyüşe başladılar. İşçiler, Ankara’ya CHP Genel Merkezi’ne kadar yürüyeceklerini üzerlerindeki ‘Herkes için adalet’ yazılı tişörtleri genel merkezin kapısına bırakacaklarını belirtti.