26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

CHP'nin seçim aracında terörden tutuklu HDP eş başkanı Selahattin Demirtaş şarkısı çalındı

CHP'nin Batman Belediye Başkan adayı Enver Erdem'in seçim araçlarında terörden tutuklu Selahattin Demirtaş'ın söylediği şarkıyı çaldığı ana ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

TM Dijital Haber Merkezi25 Mart 2019 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
PKK'nın siyasi uzantısı HDP Eş Başkanı Sezai Temelli daha önce yaptığı açıklamada, "Ankara'da Mansur Yavaş, kazanmışsa bunu HDP'nin oylarıyla kazanmıştır. Bunu bilecek. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu kazandıysa HDP oyları ile kazandığını bilecek." demişti.
 
"BEKA SORUNU YOK" DİYOR, BÖLÜCÜ ÖRGÜTLE İŞ TUTUYOR
 
CHP, İYİ Parti ve Saadet listelerine giren HDP'li isimlerden sonra, yeni ortaya çıkan görüntüler kapı arkasında yapılan kirli pazarlıklar gözler önünde serdi.CHP'nin Batman belediye başkan adayı Enver Erdem'e seçim aracında PKK'nın çukur terörüne destek olan ve terörden tutuklanan HDP'nin başkanı Demirtaş'ın okuduğu bir şarkının çalındığı görüldü.
 
 
KİRLİ İTTİFAK TEKRAR ORTAYA ÇIKTI
Saadet, İYİ Parti ve CHP, HDP ile bir ittifak içerisinde olmadığını deklare etse de HDP kanadından gelen açıklamalar ve CHP seçim araçlarında terör tutuklusu Demirtaş'ın şarkılarının çalınması iki parti arasındaki kirli ittifakı bir kez daha ortaya koydu.