10 Mayıs 2024 Cuma / 3 Zilkade 1445

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli yorumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında, Bahçeli'ye cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edilip edilmeyeceği ile ilgili soruya cevap verdi.

23 Mart 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli yorumu

Bahçeli'nin Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı'yla ilgili söylentilere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk yorum geldi.

"BUNLAR İÇİN ÇOK ERKEN"

Kanal D - CNN Türk ortak yayınında Hakan Çelik'in sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili "Tabi biz kendisiyle bir araya geldiğimizde bazı şeyleri görüşme fırsatımız oldu. Ancak bunlar için çok erken. Hedefimiz 2019. 2019'a kadar olan mevcut hükümetimizin tasarrufunda olan çok şeyler var" ifadelerini kullandı.

BENİM GÖNLÜMDEN HER ZAMAN GÜZEL ŞEYLER GEÇİYOR 

Bunlar tabi biz kendisiyle bir araya geldiğimizde bazı şeyleri görüşme fırsatımız oldu. Bunlar şu anda çok erken 2019 hedef çünkü. 2019'dan önce neler olabilir onlar da ayrı bir konu. Ortada şu anda hükümet var 2019 yılına kadar. Bu mevcut hükümetimizin tasarrufunda olan pek çok şeyler var. 2019'dan sonra yapılacak bir seçimde şahsım aday gösterilirse ayrı bir konu gösterilmezse ayrı bir konu. Ama bunlar ne zaman kasım 2019'dan sonra.  Şu anda erken olur ama 16 Nisan bir çok şeyin belirlenmesine vesile olacaktır diye düşünüyorum ama gönlümden güzel şeyler geçiyor.

Temennim şudur bütün yol arkadaşlarımızın gönüldaşlarımızın süreç içerisinde bana da burada bir görev düşüyor. Geçmişteki tüm vekil arkadaşlarımla bir yemek yedim ve hepsine mesajlarımı ilettim. Bazı arkadaşlarımız sağ olsun geldiler ve o arkadaşlarımızı da zaten Genel Merkezi'miz kurucusu olduğum için partimiz diyorum onları da görevlendirme yapmışlar çalışıyorlar gayret ediyorlar. Bana da şu anda verilen görev benim çalışma mesai arkadaşlarımın çizdiği program Sayın Başbakan ile de çatışmasın Sayın Bahçeli ile de çatışmasın diye hepsinin programını öğreniyor biz de programımızı ona göre yürütüyoruz.