26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Elebaşlarından 35 ismi öldürdük

“Bay Muharrem konu terör olunca ya topu taca attın ya da örgütün diliyle konuştun. Terörün belini nasıl kırdığımızı sahada gösteriyoruz. Bu kapsamda, Kandil’i vurduk. 20 uçakla 10 tane önemli noktasını vurduk. İkinci operasyonda bunların liderler toplantısını yakaladık ve o liderler toplantısında da 35 önemli ismi orada bitirdik.”

22 Haziran 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Elebaşlarından 35 ismi öldürdük

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kahramanmaraş ve Gaziantep mitinglerinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye sert çıktı. İşte Erdoğan’ın açıklamaları… 

OSMANLI TOKADI: Bunların işi gücü yalan. Akşam yalan, sabah yalan. Son günlerde Bay Muharrem’le ilgili çıkanları duyuyorsunuz değil mi? Bunlarda her numara var. Adam dershane işletmiş, oradaki görevlilerin sigorta primini ödememiş. Ne diyeyim ya? Bu adamlara, bu ülke teslim edilebilir mi? Onun için bunlara bir Osmanlı tokadı gerekir. 

YIKIM EKİBİ: Biz yaparız, onlar yıkar. Biz yapım ekibiyiz, onlar yıkım ekibi. Ne diyor, ‘yaptırmam, yıkarım’. Hepsi de aynı. Al birini vur öbürüne.  

İlkesizler bataklığı: Rüzgar gülü gibi esintiye bakarak yön değiştiren bir siyasi anlayışın varacağı yer, ilkesizlik bataklığıdır. Tarih boyunca  politikayı ikbal kapısı olarak gören haramzadeler olmuştur. Siyaset mekanizmasına en büyük darbe, gerektiğinde yılanla çuvala girebilecek kadar gözünü hırs ve nefret bürüyen kifayetsizler tarafından vurulmuştur. 

Demirtaş ziyareti: Bugüne kadar muhalefet cephesi terörle mücadele adına bir şey söylemedi. İnce aday olduğunda ilk olarak Edirne’deki terör örgütünün arkasındaki kişiyi ziyaret etti. (CHP’lilere seslendi) Allah aşkına bu terör örgütüyle el ele olan bir kişiyi ziyaret eden bu adayınız, buna nasıl eliniz oy verecek, nasıl eliniz buna uzanacak?  

PKK’ya yönelik açıklama yok:  İnce’nin hakaret, bühtan ve yalan dışında sözleri ile FETÖ ve PKK’ya yönelik açıklaması bulunmuyor. Bize ne diyor, ‘Afrin’e girmeyin, Cerablus’a girmeyin, şuraya girmeyin, buraya girmeyin.’ Hatta daha ileri gitti bu Bay Muharrem, ‘Kandil’e bunlar gidemez, şuraya gidemez, buraya gidemez.’ 

Kandİl’İ vurduk: Biz, Kandil’i vurduk. 20 uçakla 10 tane önemli noktasını vurduk. İkinci operasyonda bunların liderler toplantısını yakaladık ve o liderler toplantısında da 35 önemli ismi orada bitirdik. Sen ne diyorsun, biz sizin gibi Amerika’dan gelecek telefonları beklemiyoruz, kararımızı verdiğimiz zaman adımı atarız. İşte Afrin’de de adımı öyle attık. Afrin’de, Cerablus’ta işi bitirdik ve şimdi de Münbiç’te Dışişleri Bakanım, Amerika Dışişleri Bakanıyla görüşmelerini yaptılar şimdi Münbiç terör örgütünden boşaltılıyor.  

Soruyorum: Bay Muharrem’e soruyorum, bugüne kadar bölücü terör örgütüne dair çıkıp doğru düzgün bir laf etmedin.   Bak, biz terörün belini nasıl kırdığımızı hem örnekleriyle anlatıyor hem de Kandil’den Afrin’e, Kato’dan Cerablus’a kadar sahada bizzat gösteriyoruz.  Senin ‘yok’ dediğin teröristleri geçen hafta toplantı halindeyken bulduk, çoğu üst düzey 35 teröristi bir gece de etkisiz hale getirdik. 

RÜŞVET-İ KELAM: Sen terörü,  oy pazarlığı yaptığın bölücü örgütün siyasi uzantılarına koltuk vererek mi çözeceksin? İşte açıklama bugün de geldi, neymiş, işte Hanımefendi’yi ve Temel Efendi’yi yardımcısı olarak yanına alacakmış. Rüşvet-i kelam. ‘Bak destekleri verirseniz, size iki koltuk veririm.’ 

36’NCI MİTİNGİNİ K.MARAŞ’TA YAPTI 

24 Haziran’da yapılacak seçimler için yoğun mesai harcayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kampanya süresince 32’si il, 3’ü ilçe olmak üzere 35 miting gerçekleştirdi. Erdoğan, dün yaptığı Kahramanmaraş ve Gaziantep mitinginin ardından 22 ve 23 Haziran’da katılacağı İstanbul ilçe mitingleriyle seçim çalışmalarını tamamlayacak. 

BUNLARA DEVLET EMANET EDiLMEZ

HARAMZADELER: Darbe şakşakçıları, tankların arasından sıvışanlar, bölücü örgüte şirinlik yapanlar, FETÖ’cülere 40 takla atanlardan devlet adamı olmaz. Emekçilerinin hakkına el uzatan haramzadelere, bırakın devleti dükkan bile emanet edilmez. 

Dahaçok koşan erdoğan: Allah ömür, milletim de yetki verdikçe sizlerin hizmetinde olmaya devam edeceğim. Önümüzdeki 5 yıl süresince milletine, ülkesine hizmet için daha çok koşan, koşturan bir Erdoğan göreceksiniz. Önümüzdeki 5 yıl kardeşlik, birlik ve beraberlik için daha çok mücadele eden bir Erdoğan göreceksiniz. Önümüzdeki 5 yıl Türkiye’yi 2023 hedefleri, 2053 ve 2071 vizyonu ile buluşturmak için daha fazla çalışan bir Erdoğan göreceksiniz. Önümüzdeki 5 yıl tüm dünyada barış ve adaletin hakim olması için sesini daha çok yükselten bir Erdoğan göreceksiniz. Sizlerden, milletimden işte bunun için destek istiyorum. 

Rekor katılım: Sizlerden özellikle sandıklara sahip çıkmanızı istiyorum. Yurt dışındaki kardeşlerim maşallah üzerlerine düşeni yaptı. Onca engele, tehdide ve baskıya rağmen gittiler, oylarını kullandılar. Hamdolsun bu yıl yurt dışında rekor düzeyde bir katılım oldu.