26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

FETÖ’nün dekanı kin kusuyor

Kapatılan Fatih Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Karagöz, seçime bir hafta kala FETÖ’nün montajlı ve iftira içerikli kara propaganda görsellerini paylaştı. Tepkilere ise aldırmadı.

HABER MERKEZ18 Haziran 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
FETÖ’nün dekanı kin kusuyor

FETÖ’nün ürettiği montajlı ve iftira içerikli görselleri CHP, İP VE HDP’liler ile beraber örgütün kapatılan kurumlarında çalışan ve sözde örgüte karşı olduklarını söyleyen kişilerin yaydığı ortaya çıktı. Sosyal medyada sahte belgelerle, “15 Temmuz darbe girişiminin gerçek olmadığı” yönünde montajlı sahte belge hazırlayan FETÖ’cü İzzet Aşkar’ın yakalanmasının ardından aynı montajlı belgeleri FETÖ’cüler, sosyal medyada yoğun bir şekilde paylaşmaya devam etti.

EN DİKKAT ÇEKENİ

Sahte belgeleri Whatsapp gibi gruplar arasındabir çok sosyal platformlarını kullanan ve aralarında halen haklarında herhangi bir adli işlem yapılmayan kapatılan FETÖ kurumları çalışanları da yer alıyor. Seçime bir hafta kala gözlerini karartan eski FETÖ kurumları çalışanın arasında en dikkat çekeni ise Prof. Dr. Murat Karagöz olduğu öğrenildi. Sosyal medya üzerinden FETÖ’nün kara propaganda içerikli montajlı görsellerini paylaşan eski Fatih Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Karagöz’ün tepkilere ise aldırmadığı belirtiliyor. Karagöz’ün 17- 25  Aralık sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhinde yoğun ve sert bir şekilde kara propaganda yaptığı biliniyor. Henüz hakkında bir işlem yapılıp yapılmadığı bilinmeyen Karagöz’ün FETÖ ile mücadelenin başladığı dershane sürecinden bu yanda bulduğu her fırsatta  yoğun bir şekilde  kara  propaganda yaptığı ve “bir gün Erdoğan’ı ben öldüreceğim” diyerek kin kustuğu belirtildi.

Sosyal medyada, “15 Temmuz darbe girişiminin gerçek olmadığı” yönünde ve darbeye karşı koyan halkı aşağılar şekilde montajlı ve sahte belgeri üreterek ilk paylaşan kişinin İp’li İzzet Aşkar olduğu tespit edilmişti.