27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

O komutanların hepsi hapiste

Şehircilik Bakanı Özhaseki, PKK’yla mücadelede neden başarısız olunduğunu, FETÖ darbe girişiminden sonra anlaşıldığını söyledi.

26 Ekim 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
O komutanların hepsi hapiste

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, terör örgütü PKK ile mücadeleye ilişkin, “Oradaki mücadelede niye başarısız olduğumuzu şimdi anlıyorum. Bizim gittiğimiz, karşılaştığımız komutanların hepsi şimdi hapiste. İstihbarat bilgilerini onlarla paylaşıyorlar, bizimle paylaşmıyorlar” dedi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Toplantısı’nda konuşan Özhaseki, 17-25 Aralık’ın bir algı operasyonu olduğunu belirtti.

PKK’YA PDY DESTEĞİ

Güneydoğu’ya sık sık gittiğini aktaran Özhaseki, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Oradaki mücadelede niye başarısız olduğumuzu şimdi anlıyorum. Bizim gittiğimiz, karşılaştığımız komutanların hepsi şimdi hapiste. İstihbarat bilgilerini onlarla paylaşıyorlar, bizimle paylaşmıyorlar. “(FETÖ) Kendi otellerinde partiye güya toplantı yaptırıyorlar. Herkesin odasına böcek mi, kamera mı ne koymuşlar, herkesi çekiyorlar. Allah’tan korkmaz mısın, utanmaz mısın? İnsanları yatarken, kalkarken niye çekiyorsunuz? Bir kadın milletvekili bana ‘Ağabey bir konuşma yaptım, bana bir bant gönderdiler. Beni banyoda çekmişler, ben ne yapacağım bilmiyorum’ dedi. Bu nasıl iş, nasıl bir cemaattir? Nasıl bir hizmet hareketidir ki herkesi böyle dinliyorsunuz. Yahu din bunun neresinde.”