18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Ünlü şarkıcıdan şok itiraf: Kuyruklu doğdum!

Dünyada son derece nadir olarak görülen bir hastalık sonucu kuyrukla dünyaya gelenler arasında ünlü bir şarkıcının olduğu öğrenildi.

stargazete.com5 Ağustos 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Ünlü şarkıcıdan şok itiraf: Kuyruklu doğdum!
Bilimin en gizemli konusu olan kuyrukla doğan insanlar arasında ABD’li ünlü şarkıcının da olduğu öğrenildi. Ünlü şarkıcı, söz yazarı ve rapçi Ke$ha, “Kuyrukla doğdum, küçük yaşlarımda geçirdiğim onlarca operasyonun ardından kuyruktan kurtuldum” dedi.

Ke$ha, kuyruğu yüzünden çocukluk dönemini “Kabus dolu günler” olarak tanımlarken, aynı hastalıkla dünyaya gelen Hintli 12 yaşındaki Chandigarh ise sıradışı özelliği yüzünden rüya gibi bir hayat yaşıyor.

Arshid Ali Khan adlı kuyruklu çocuk ülkede maymunlar tanrısı Hannuman’ın dünyada yeniden can bulduğu beden olarak görülüyor.

Hindistan’da yaşayan tanrı ilan edilen Arshid’e Balaji adı verildi. Hindu inancına sahip onbinlerce kişi kuyruklu çocuğu mutlu etmek ve duasını almak için yarışıyor.

Doktorlar ise insan kuyruğuna daha az spiritüel bir yaklaşımda bulunuyor.

Modern tıpta meningocele adı verilen hastalık, derinin altına gizlenmiş olan, üç ya da dört omurun kaynaşmasıyla ortaya çıkıyor.

Çok ender de olsa bazı erişkin insanlarda kuyruk kemiğinin on santimetreye varan bir kuyruk oluşturabildiği, bu kuyrukta kas, sinir ve damarların bulunabildiği görülüyor.