23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

A Spor canlı yayın Club Brugge Başakşehir izleme yolları

A Spor canlı yayın ile Club Brugge Başakşehir izle. Belçika'nın Brugge kentindeki Jan Breydelstadion'da oynanacak ve TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşma A Spor ekranlarından izleyicilerle buluşacak. Club Brugge Başakşehir canlı yayın haberimizden bulunabiliyor. Avrupa geçmişinde henüz galibiyetle tanışamayan Medipol Başakşehir, oturmuş kadrosu ve yeni transferleriyle deplasmandan iyi bir sonuç almaya çalışacak.

26 Temmuz 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
A Spor canlı yayın Club Brugge Başakşehir izleme yolları

Club Brugge Başakşehir canlı yayın A Spor’dan izlenebiliyor. A Spor canlı yayın ile şifresiz ekranlara gelecek Club Brugge Medipol Başakşehir maçı saat 22:00’de başlayacak. Belçika'nın Brugge kentindeki Jan Breydelstadion'da oynanacak ve TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Paolo Mazzoleni yönetecek. Maçta Mazzoleni'nin yardımcılıklarını Fabiano Preti ve Giacomo Paganessi yaparken, karşılışmanın dördüncü hakemi Luca Pairetto olacak. Medipol Başakşehir'de, Slovenya kampında yapılan antrenmanda sol ayak bileği kırılan Aurelien Chedjou ile sakatlıklarından sonra takıma dönüş süreçleri devam eden Egemen Korkmaz ve Mehmet Batdal, Club Brugge maçında kadroda bulunmuyor.

 

CLUB BRUGGE BAŞAKŞEHİR CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

 

Belçika'nın Brugge kentindeki Jan Breydelstadion'da oynanacak ve TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Paolo Mazzoleni yönetecek. Maçta Mazzoleni'nin yardımcılıklarını Fabiano Preti ve Giacomo Paganessi yaparken, karşılışmanın dördüncü hakemi Luca Pairetto olacak.

BAŞAKŞEHİR AVANTAJLI SKORLA DÖNECEK Mİ?

Bugüne kadar oynadığı 6 Avrupa maçında da galibiyet sevinci yaşayamayan Başakşehir, bu sezon oturmuş kadrosu ve yeni transferleriyle Club Brugge’ü eleme amacında. Başakşehir’in bu zorlu maçtaki ilk 11’i belli oldu.

Volkan, Caiçara, Attamah, Epureanu, Clichy, Mahmut, Emre, Visca, Mossoro, Elia, Adebayor

Başakşehir bu deplasmanda avantajlı bir skor elde edip iç sahada işi bitirmeye çalışacak. Karşılaşmanın rövanşı 2 Ağustos Çarşamba günü 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda yapılacak ve bu maç sonucunda play-off turuna kalacak ekip belli olacak

BAŞAKŞEHİR’DE ÖNEMLİ EKSİKLER

Medipol Başakşehir'de, Slovenya kampında yapılan antrenmanda sol ayak bileği kırılan Aurelien Chedjou ile sakatlıklarından sonra takıma dönüş süreçleri devam eden Egemen Korkmaz ve Mehmet Batdal, Club Brugge maçında kadroda bulunmuyor.

UEFA listesinde adı bulunmayan Hakan Özmert de Belçika'ya getirilmedi.

BAŞAKŞEHİR’İN AVRUPA KARNESİ

Avrupa arenasında bugüne kadar 6 maç oynayan turuncu-lacivertlilerin galibiyeti bulunmuyor. Medipol Başakşehir, Club Brugge karşısında kazanarak, Avrupa kupalarındaki ilk galibiyetini de almaya çalışacak.

Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarında oynadığı 6 maçta 4 kez mağlup olurken, 2 kez de berabere kaldı.

Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Hırvatistan ekibi Rijeka ile eşleşen turuncu-lacivertliler, İstanbul'da 0-0, deplasmanda da 2-2 berabere kalarak tarihinde ilk kez tur atlamıştı.

UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda Shakhtar Donetsk ile eşleşen turuncu-lacivertliler, evinde oynadığı ilk maçı 2-1, deplasmanda da 2-0 kaybetmişti.

İki sezon önce ilk kez mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde ise Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla eşleşen İstanbul ekibi, deplasmanda oynadığı maçta 2-0 mağlup olmuş, evinde de rakibine 2-1 yenilerek elenmişti.

Medipol Başakşehir'in Avrupa kupaları tarihindeki ilk golünü Brezilyalı oyuncusu Doka atmıştı.