10 Ekim 2025 Cuma / 18 RebiülAhir 1447

Adriano için Çin'den 13 milyon euroya kadar tekliflerin olduğu öğrenildi

Uzak Doğu ekipleri, Adriano’nun peşini bırakmıyor. Kulübün kapısını çalan menajerler, Adriano için 10 ile 13 milyon Euro arasında teklifler olduğunu iletiyor, yönetim ise resmi yollardan kapının çalınmasını istiyor.

30 Haziran 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Adriano için Çin'den 13 milyon euroya kadar tekliflerin olduğu öğrenildi

Sezon başında dünyanın en iyi takımlarından biri olan Barcelona’dan alınan Adriano’nun Beşiktaş’taki geleceği merakla bekleniyor. Siyah- Beyazlılar’daki ilk sezonunda lig şampiyonluğu yaşayan Brezilyalı yıldıza, özellikle Uzak Doğu’dan tekliflerin gelmesi, yönetimin de iştahını kabarttı.

Alınan bilgiye göre menajerlerin, tecrübeli sol bek konusunda Beşiktaş’ın kapısını çaldıkları bildirildi. Menajerlerin, bu oyuncu için Çin’den 10 ile 13 milyon Euro arasında tekliflerin olduğunu ilettikleri öğrenildi. Kara Kartal’ın kurmaylarının ise sözlü yapılan bu görüşmeye sıcak bakmadıkları ve yapılacak teklifin kulübe resmi şekilde iletilmesini talep ettikleri bildirildi.

Güneş de sıcak bakıyor

Teknik direktör Şenol Güneş’in de, iyi bir teklif gelmesi durumunda Adriano’nun satılmasına onay vereceği konuşuluyor. Özellikle Güneş’in böyle bir düşünceye sahip olmasının altında, yeni sezonda sol bekte birinci tercihi olarak Caner Erkin’i kullanacak olmasının yattığı bildirildi.

Fanatik

ÖNERİLEN VİDEO

Filipinler'de şiddetli deprem: Anbean kaydedildi

Kapat
Video yükleniyor...