19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Ahmet Nur Çebi hayatı sizlerle

Ahmet Nur Çebi kimdir? Ahmet Nur Çebi nereli, kaç yaşında? gibi soruların yanıtları merak ediliyor.

11 Ekim 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Ahmet Nur Çebi hayatı sizlerle
Beşiktaş'ta eski yöneticilerden Ahmet Nur Çebi, başkanlığa aday oldu. Çebi kısa bir açıklama da yaparak seçimin Beşiktaş camiasına hayırlı olmasını diledi. Ahmet Nur Çebi kimdir? Ahmet Nur Çebi nereli, kaç yaşında? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. 
 
AHMET NUR ÇEBİ'DEN ADAYLIK AÇIKLAMASI
Beşiktaş Başkan Adayı Ahmet Nur Çebi, 250 imzayı divana iletti ve basına açıklamalarda bulundu.
 
 
Çebi, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Olağanüstü genel kurul kararı alındı, seçildi. Kısa zaman içerisinde hazırlanmaya gayret ettik, arkadaşlarımla beraber çalışmalarımı tamamladım ve divana arz ettim. Türk sporuna hayırlı olsun. Epey adaylı bir seçim olacak. Tek bir temennim var, seçim süreci içerisinde, adayların nezaketini muhafaza etmelerini istiyorum. Ne olursa olsun, sonuçta seçim sonrası "Sayın başkanım" denilecek kazanana. Dolayısıyla, Beşiktaş'ın bu zor günlerinde aday olanlara teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. zamanla politikalarımızla ilgili açıklamalarımız yapılacaktır."
 
AHMET NUR ÇEBİ KİMDİR? 
Ahmet Nur Çebi kimdir, Beşiktaş JK İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı
 
Ahmet Nur Çebi, 1959 yılında Trabzon‘da doğmuştur. Annesinin adı Ayten Çebi’dir. Babası iş adamı Yaşar Kaptan Çebi’dir. Babası sanayici olup demir çelik ticareti yaptığından işi gereği Karabük‘e 1964 yılında göç etmesi nedeniyle Ahmet Nur Çebi Karabük’te eğitim gördü. 1978 yılında TED Karabük koleji lisesinden mezun oldu. Ardından 1983 yılında Marmara Üniversitesi Ekonomi Fakültesinden mezun oldu. Yurtdışında bu konuda bir buçuk yıl eğitim gördü. Tayfun Çebi ve Arzu Efe adında kardeşi vardır.