5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Al Ahli, Mossa Sow'un yerine adam aldı

Al Ahli, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki transfer penceresinin son gününde takviye yaptı, Moussa Sow'un yerine adam aldı.

9 Ocak 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Al Ahli, Mossa Sow'un yerine adam aldı

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Moussa Sow, Birleşik Arap Emirlikleri'nde eski parlak günlerinden uzakta kaldı. Bu sezon forma giydiği sekiz maçta yalnızca bir kez fileleri havalandıran 31 yaşındaki forvet ile takımının yolları bir kez daha ayrılma aşamasına geldi. 

Formda değil, yine ayrılabilir 

Kulübü Al Ahli ile 2019 sonuna kadar sözleşmesi bulunan ve geçtiğimiz sezonu sarı-lacivertlilerde kiralık geçiren Senegalli futbolcunun bir kez daha takımdan ayrılması gündeme geldi. Birleşik Arap Emirlikleri'nde dün (8 Ocak) transferin son günüydü. 

Apar topar bonservisiyle aldılar 

Al Ahli Kulübü apar topar bir transfere imza attı. Hajduk Split takımından Ante Erceg 1.5 milyon euro bonservis karşılığında kadroya dahil edildi. Arap medyası 28 yaşındaki futbolcunun Moussa Sow'un yerine transfer edildiğini yazdı. 1.80'lik Hırvat futbolcu tıpkı Sow gibi hem forvet hem de sol kanadın ilerisinde görev yapıyor. 

'Sow için teklifimizi yaptık' demişti 

Senegalli yıldız ile ilgilenen kulüpler arasında Bursaspor da yer alıyor. Yeşil-beyazlıların başkanı Ali Ay, geçtiğimiz hafta yaptığı bir açıklamada "Moussa Sow için teklifimizi yaptık, beklemeye geçtik. Gelecek yanıtı bekliyoruz" demişti. 

(Skorer)