20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Ali Koç'tan futbolculara sert uyarı

F.Bahçe Başkanı Ali Koç, Malatya yenilgisi sonrası kaptanlar Volkan ve Mehmet Topal’a çattı. Koç, “Taraftarı üzmeye hakkımız yok. Kendinize gelin. Şampiyon olmak zorundayız. Takımdan memnun değilim” ikazını yaptı.

21 Ağustos 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Ali Koç'tan futbolculara sert uyarı

LİGİN ikinci haftasında Yeni Malatya karşısında alınan yenilgi ve kötü oyun Başkan Ali Koç’u kızdırdı. Şampiyonlar Ligi’ne veda edilmesinin ardından oldukça üzülen ve aynı üzüntüyü Malatya’da da yaşayan Koç, takım kaptanları Volkan Demirel ve Mehmet Topal ile toplantı yaptı. Kafile İstanbul’a dönmek için havalimanına geldiği sırada iki oyuncuyu bir odaya çeken Koç, burada yaklaşık 10 dakikada kadar görüşme gerçekleştirdi. Takımın performansından memnun olmayan Koç, şu uyarıları yaptı:

SADECE SİZ DEĞİL HERKES!

Bu takımın önemli iki parçasısınız. Kendinize çeki düzen verin ve kısa sürede toparlanın. Takıma da aynı şekilde kendilerinden memnun olmadığımı söyleyin! Kimsenin bu taraftarı üzmeye hakkı yok. Beklentileri karşılamak zorundayız. İyi bir takımız ve ligi şampiyon bitirmek zorundayız. Herkes bu bilinçle hareket etsin. Bu görüşmenin ardından kaptanlar Volkan Demirel ve Mehmet Topal’ın oldukça moralsiz olması dikkatlerden kaçmadı. 

(Aksam)