26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Ameliyat kurbanı!

Sitghorsson’un açıklandığı gibi başarılı bir operasyon geçirmediği, sol dizinin sürekli ağrıdığı ve su topladığı, 80 bin euroya getirilen özel fizyoterapist ve kondisyonerin de çare olmadığı belirtildi.

VEDAT YANGIN 30 Kasım 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Ameliyat kurbanı!

Galatasaray’da sahalara dönüşü yılan hikayesini andıran Kolbein Sigthorsson ile ilgili şok iddia. Sarı-Kırmızılı kubübün sezon başında transfer ettiği İzlandalı oyuncunun milli takımdaki sakatlıktan sonra geçirdiği ameliyatın söylediği gibi başarılı olmadığı belirtildi. Galatasaray yönetimi, Sitghorsson’un sahalara dönmesi için her türlü fedakarlığı yaptı. Norveçli bir fizyoterapist ile İzlanda Milli Takımı’nın kondisyonerinin başında olduğu bir ekip tedavi süresinin en iyi şekilde geçirilmesi için İstanbul’a getirildi.

Bu ekip için kulüp ekstradan 80 bin euroluk ödeme yaptı. Ancak tüm bunlara rağmen Sigthorsson düz koşulara başladıktan sonra ameliyat olduğu sol dizinde ağrılar arttı ve diz su topladı. Cim-Bomlu oyuncu da bu nedenle sahalara dönemedi. Dizin ağrı ve su toplamasının nedeninin ise ameliyatın iyi geçmemesi olduğu ileri sürülürken, hafta içi testten geçecek olan Sigthorsson’un durumu belli olacak.