11 Mayıs 2024 Cumartesi / 4 Zilkade 1445

Antalyaspor BJK maçı 2-1 bitti

Antalyaspor Beşiktaş maç özetleri Antalyaspor BJK maçı 2-1 bitti.

22 Ocak 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Antalyaspor BJK maçı 2-1 bitti

Antalyaspor Beşiktaş maç özeti

 

Maçtan Dakikalar şöyle;

Beşiktaş, Süper Lig’de ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Antalyaspor, Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Süper Lig'de ilk maçına çıkıyor. Mücadele Halis Özkahya'nın düdüğüyle başladı. Siyah-Beyazlılar'da yeni transfer Domagoj Vida, ilk defa resmi bir maçta Beşiktaş formasını giydi.

Karşılaşmadaki ilk tehlikeli atak, konuk ekip Beşiktaş'tan geldi. 7. dakikada sol kanatta topla buluşan Babel, çizgiye indi ve penaltı noktasına doğru ortasını yaptı. Talisca'nın şık vuruşu auta gitti!

 

Antalyaspor ilk şutta golü buldu!

8. dakikada Quaresma'nın kaptırdığı topu sonucunda Deniz Kadah'ın ortasında ceza sahası içinde topu önünde bulan Charles, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi ve Antalyaspor 1-0 öne geçti.

20. dakikada Caner Erkin yaptığı baskıyla topu kaptı ve hemen Talisca'ya pasını verdi. Talisca'dan topu alan negredo'nun vuruşunu Ferhat, rahat bir şekilde kurtardı.

24. dakikada Babel'in kafayla indirdiği topta Talisca'nın attığı gol, faul gerekçesiyle hakem Halis Özkahya tarafından iptal edildi.

Süper Lig'in ikinci yarısına Antalyaspor deplasmanıyla başlayan Beşiktaş, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Charles'in şok golüyle 1-0 geriye düşen Siyah-Beyazlılar, Talisca'nın 30 ve 53. dakikalarda attığı golle 3 puana ulaştı ve sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladı.