26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Atiker Konyaspor, son dakikada yıkıldı!

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nun 5. hafta maçında sahasında Marsilya karşısında son dakikada yediği gole engel olamadı ve gruptan çıkma adına büyük bir avantajı kaçırdı.

23 Kasım 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Atiker Konyaspor, son dakikada yıkıldı!
Atiker Konyaspor, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda konuk ettiği Fransa'nın güçlü temsilcisi Marsilya karşısında son dakikada yıkıldı. Konyaspor, son dakikalarına üstün girdiği maçın 90+3. dakikasında yediği gole engel olamadı ve sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı.
 
Konyaspor'un golü, 82. dakikada penaltıdan Nejc Skubic'ten geldi. Penaltı pozisyonunda Marsilya'dan Jordan Amavi kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
 
Marsilya'a puanı getiren gol ise 90+3. dakikada Moke'nin kendi kalesine attığı gol ile geldi.
 
Bu sonucun ardından Atiker Konyaspor, puanını 5'e çıkarttı ve Marsilya'yı geçme fırsatını son dakikada kaybetti. Fransa'nın ekol takımlarından olan Marsilya ise 7 puanda kalıp 2. sıradaki yerini korudu.
 
Konyaspor, Avrupa Ligi grubunda bir sonraki maçta 7 Aralık tarihinde Portekiz deplasmanında Vitora Guimaraes'e konuk olacak. Konyaspor, Portekiz deplasmanından alacağa sonuca göre tarihinde ilk kez Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkma şansını elde edebilir.

İLK 11’LER

Atiker Konyaspor: Serkan, Ferhat, Moke, Filipovic, Skubic, Volkan, Bourabia, Fofana, Musa, Milosevic, Evouna
 
Marsilya: Mandanda, Sakai, Rolando, Rami, Anguissa, Amavi, Gustavo, Sanson, Ocampos, Thauvin, Germain