25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Fikret Orman: Gaziantepspor tüm tribünleri Beşiktaş için açtı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan orman, Siyah-Beyazlı taraftara Gaziantepspor maçıyla ilgili müjde verdi.

23 Mayıs 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Fikret Orman: Gaziantepspor tüm tribünleri Beşiktaş için açtı
Siyah beyazlı takım Gaziantepspor maçı hazırlıklarını Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde sürdürürken, antrenmanı izlemeye gelen başkan Fikret Orman basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Orman'ın açıklamaları şöyle:
 
Gaziantep müjdesi
 
"Gaziantepspor'dan rica ettik. Stadyumu Beşiktaş taraftarına açtılar. Biletleri Gaziantepspor satacak. Bütün taraftarlarımızı orada bekliyoruz. Daha sonra inşallah Vodafone Arena'da kupayı kaldırırız. Herhangi bir planlamamız yok. İlk etapta şampiyonluğu kesinleştirmek istiyoruz. 3. yıldızı taraftarımız önemsiyor ama Ay yıldız sadece bizde " dedi.
 
Şenol Güneş'in sözleşmesi
 
Şenol Güneş'in sözleşmesiyle ilgili basında yer alan haberlerle ilgili olarak ise Orman, "Şu anda Beşiktaş 2 sene üst üste şampiyonluğa gidiyor. Ezeli rakiplerine fark attı. İki rakibimizin hoca sıkıntıları varken Beşiktaş'ın hocası konuşuluyor. Beşiktaş taraftarı artık bunları yemiyor. Beşiktaş'ın şampiyonluğunu yaşayacağı dönemde bunlar konuşuyor, ayıp. 30 defa açıkladık. 1 sene daha hocamız ile sözleşmemiz var. Hocanın Beşiktaş'tan ayrılması için ne sebep olabilir? Mutlu, bizimle aile ilişkisi var. Bir sıkıntımız yok. Kupayı kaldırmadığımız günlerde bu açıklamaları yapanları lanetliyoruz. Biz hocamızla önümüzdeki senenin transferlerini konuşuyoruz. Sezon sonu hocamız ile tabii ki konuşacağız. Beşiktaş'ta çıta her sene daha yükseğe çıkıyor. Şimdi herkes üst üste 3.şampiyonluğu bekleyecek. Daha sonra Avrupa'da çeyrek final, yarı final konuşulacak. Beşiktaş'ı yöneten herkes iyi niyeti ile işlerini yapıyor. Bizim aramızda fitne yok. Kimse bunlara inanmasın" dedi.
 
'Şenol Güneş abudik gubidik işler yapmaz'
 
Şenol Güneş'in adı milli takımla geçiyor sorusuna ise Beşiktaş başkanı, "Şenol hocaya ve Fatih Terim'e ayıp. Milli takımın başında Türkiye'nin en önemli hocalarından bir tanesi var. Maç oynanmadan Milli takımda Fatih hoca ile ilgili tartışmalar var. Ne kadar ayıp bir durum. Şenol Güneş abudik gubudik arkadan işler yapmaz. Biz Bursaspor ile ilişkisi bitmeden Güneş ile görüşmedik. Zaten görüşme talebinde bulunsak da hocamız görüşmezdi. Bu milli takım nereden çıktı? Hocamıza sordunuz mu? Biz önümüzdeki seneyi planlıyoruz. Beşiktaş'ın kontratlı hocasının gitmesi neden tartışılıyor? Her seferinde aynı şeyi anlatıyoruz. Gündem yaratılmaya çalışıyor. Cins cins CIA bilgileri elde ettik filan. Millet bunlara gülüyor" dedi.
 
'Talisca'nın sözleşmesini uzattık'
 
"Talisca'nın 1 sene daha sözleşmesi devam ediyor. Uzatımını resmi olarak yaptık. Aboubakar ile ilgili niyetimizi açıkladık. Bu haftadan sonra transfer gündemi başlayacak. Biz şampiyonluğumuzu yaşamak istiyoruz. Neler ile buralara geldik. Biz bunları yaşayalım. Kursağımızda bırakmayın. Beşiktaş'ın oturmuş bir kadrosu var. Elinde kıymetli oyuncuları var. İyi planlanarak hareket ediliyor. Beşiktaş taraftarı mutluluğu hak ediyor. Kombine bitiyor, 2000-3000 kişi sıra bekliyor. Yorumculardan ricam, bırakın Beşiktaş mutluluğunu yaşasın" dedi.