25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Aziz Yıldırım: Olağanüstü genel kurula gitmeyeceğiz

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin 169 nolu Mart ayı sayısındaki yazısında, olağanüstü genel kurula gitmeyeceklerini açıkladı.

1 Mart 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Aziz Yıldırım: Olağanüstü genel kurula gitmeyeceğiz
Fenerbahçe'de kötü gidişatın ardından taraftarın istifaya çağırdığı Aziz Yıldırım, camia içinde oluşan seçim dedikodularına son noktayı koydu. Fenerbahçe Dergisi'nin Mart sayısındaki başyazısında olağanüstü genel kurul söylentilerine değinen Aziz Yıldırım;
 
"Yönetim Kurulu’nun, olağanüstü bir genel kurula gitmeyi asla kabul etmeyeceğini şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına kesin bir dille açıklamayı bir gereklilik olarak görüyorum.
 
Yönetim Kurulu’na çeşitli şekillerde baskı yapmak suretiyle Kulübü olağanüstü genel kurula götüreceğini düşünenlere yanlış yolda olduklarını bir kez daha hatırlatmakta yarar görüyorum. Bunun sadece Fenerbahçe’ye zarar vereceğini ve hortlatılmak istenen bu yöntemin geçmişte Fenerbahçe’ye nasıl ağır zararlar verdiğini kendilerine son bir kez daha hatırlatmak isterim. Bu yanlış yolu, kendilerine yol tutanların bilmesini isterim ki; geçmişte de bu yanlış yolu bir daha girilmemek üzere kapayan bendim, şimdi de bu yolu yeniden açmak isteyenlerin karşısında yine ben olurum." ifadelerini kullandı.