27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Aziz Yıldırım'dan Ramil Guliyev'e duygusal tebrik!

Ramil Guliyev'in dünya şampiyonluğunun ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, FB TV'ye yaptığı telefon bağlantısında gözyaşlarını tutamadı.

11 Ağustos 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Aziz Yıldırım'dan Ramil Guliyev'e duygusal tebrik!
Dünya Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden sporculardan Ramil Guliyev, erkekler 200 metrede dünya şampiyonu oldu.
 
Aziz Yıldırım, Ramil Guliyev'in dünya şampiyonluğunun ardından FB TV'ye yaptığı telefon bağlantısında gözyaşlarını tutamadı.
 
Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada; "Çok gururluyum. Böyle bir çocuğumuzun dünya şampiyonu olmasından dolayı çok gururluyum. İnşallah diğer sporcularımız da bunu başarırlar." ifadelerini kullandı.
 
RESMİ SİTEDEN TEBRİK
 
Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi internet sitesinden de sporcusu Ramil Guliyev'i tebrik etti.
 
İşte Fenerbahçe'nin açıklaması;
 
İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen 16. Dünya Atletizm Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden sporcumuz Ramil Guliyev yarı finalde 20.17'lik derece ile birinci olarak final müsabakasında mücadele etmiştir.
 
Bugün gerçekleşen final müsabakasında ise üstün bir performans sergileyen Sporcumuz, 20.09'luk derecesiyle yarışı birinci bitirerek Dünya Atletizm Şampiyonası Erkekler 200 metre Şampiyonu olarak altın madalya kazanmıştır.
 
Türkiye'ye Dünya Atletizm Şampiyonaları tarihindeki ilk altın madalyayı getirerek ülkemizi ve camiamızı gururlandıran başarılı sporcumuz Ramil Guliyev'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
 
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ