26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Aziz Yıldırım'ın gönlündeki başkan!

Lig TV’de önceki gece Şansal Büyüka’nın sorularını yanıtlayan Aykut Kocaman’ın tavırları, Aziz Yıldırım’dan tam not aldı. Yıldırım, “İşte başkan olacak adam. Aykut bu koltuğa çok yakışır” dedi.

10 Eylül 2012 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Aziz Yıldırım'ın gönlündeki başkan!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman’ın önceki gece Lig TV’de katıldığı Maraton programını Cemil Turan’ın da aralarında bulunduğu bir kaç F.Bahçeli ile birlikte izledi. Kendisine yöneltilen her soruya açıklıkla yanıt vermeye çalışan Kocaman’ın cevapları, duruşu ve tarzı Yıldırım’ı çok etkiledi.

Yıldırım’ın Kocaman’ın konuşması sırasında yanındaki dostlarına, “İşte F.Bahçe başkanı olacak adam. Ben gidince bu kulübün başına onu geçireceğim. İtalya’da şu an adını hatırlamadığım bir kulüpte bu model uygulanmıştı. Kulübün finansörü olan bir kişi vardı, başkanlığı da onun adına eski bir futbolcu yapıyordu. Aykut bu koltuğa çok yakışır” dediği öğrenildi.

Aziz Yıldırım’ın bahsettiği modeli Lazio uygulamıştı. Kulübün o dönemdeki finansörü Sergio Cragnotti, İtalyan futbolunun efsane ismi Dino Zoff’u kulübün başkanlığına getirmişti.