27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Antalyaspor Beşiktaş maç özeti ve önemli anları (BJK Antalya özet)

Beşiktaş Antalyaspor maç özeti kıran kırana bir mücadeleye ve tartışmalı bir penaltı pozisyonuna sahne oldu. BJK Antalya özet dakikaları siyah beyazlı taraftarların merak konusu. Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi ev sahibi Beşiktaş, 2-0'lık skorla kazandı.

14 Ağustos 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Antalyaspor Beşiktaş maç özeti ve önemli anları (BJK Antalya özet)

Beşiktaş Antalyaspor maç özeti ve önemli anları sayfamızdan izlenebiliyor. BJK Antalya özet dakikalarında iki gol sesi çıktı. Beşiktaş’ın 2-0 kazandığı karşılaşmada goller yeni transfer Pepe ve penaltıdan Cenk Tosun’dan geldi. Beşiktaş, bu sonuçla lige galibiyet ve 3 puanla başlamış oldu. Antalyaspor ise ilk maçında puanla tanışamadı. Beşiktaş, ligin ikinci haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak. Antalyaspor ise sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk edecek.

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MAÇ ÖZETİ (1.YARI)

9.dakikada Oğuzhan'ın uzun pasını Babel indirdi, Cenk kontrol edip önüne aldıktan sonra ceza yayı önünden vurdu ama Boffin topu rahat kontrol etti.

20’de Andreas Beck, Quaresma'nın pasında sağdan ceza sahasına girdi, "pas mı vereyim, şut mu çekeyim" diye düşünürken şut atmaya karar verdi, Boffin bacaklarının arasından geçmek üzere olan topu yine de çıkarmayı bildi.

23. dakikada Quaresma'nın soldan ceza sahasına kestiği serbest atışa Pepe kafayı vurdu, top üst direğe çarparak oyun alanına geri döndü.

31’de Talisca sağda rakibini müthiş bir şekilde ekarte ettikten sonra ceza sahasına koşarken düşürüldü, Cüneyt Çakır avantaja bıraktı, akabinde Babel topu yandan auta gönderdi.

45+4’te Caner Erkin'in ceza sahasına doldurduğu topu Antalya savunması uzaklaştıramadı, arka direğe seken topa çok iyi yükselen Pepe kafayı vurdu ve Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi!

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MAÇ ÖZETİ (2.YARI)

63. dakikada Cenk Tosun ceza sahasında yerde, Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi. Penaltıdan Cenk Tosun golü attı, Beşiktaş 2-0 öne geçti!

70.dakikada sağ kanattan gelişen Antalyaspor atağında Celutska topu kafasıyla ceza sahasına indirdi, Salih önünde buldu, vuruşunda top yandan az farkla auta gitti. Antalya'nın maçtaki ilk gol pozisyonuydu.

73’te Talisca göğsüyle kontrol ettiği topu önüne çekti, ceza yayı içinden şutunu çıkardı ama topu üstten farklı şekilde auta attı.

90. dakikada Pepe'nin kaptırdığı top sonrasında Antalyaspor'da Eto'o, kaleciyle karşı karşıya durumda topu soluna çekmişken Fabri harika bir hamle ile yattı ve topu Eto'o'nun ayağından çaldı.

Maç sona erdi ve Beşiktaş lige galibiyetle başladı.