18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

BEŞİKTAŞ - ANTALYASPOR: 3-0

Spor Toto Süper Lig 8.hafta maçında Beşiktaş ile Antalyaspor Vodafone Arena'da karşı karşıya geldi. Karşılaşma Beşiktaş'ın 3-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

23 Ekim 2016 Pazar 07:00 - Güncelleme:
BEŞİKTAŞ - ANTALYASPOR: 3-0
Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, evinde Antalyaspor ile karşılaştı. Vodafone Arena'da oynanan mücadeleyi siyah-beyazlılar 3-0'lık skorla kazandı.
 
Beşiktaş'a galibiyeti getiren goller, 45. dakikada Aboubakar ile 72. ve 89. dakikalarda Talisca'dan geldi.
 
Bu skorun ardından Beşiktaş 20 puana yükselirken, ligin dibindeki Antalyaspor ise 3 puanda kaldı.
 
Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacakken, Antalyaspor ise deplasmanda Kayserispor'a konuk olacak.
 
BEŞİKTAŞ'TA FABRI KURTARIŞLARA DEVAM ETTİ!
 
Beşiktaş'ta Tolga Zengin'den kaleyi devraldıktan sonra gösterdiği performans ile taraftarın sevgilisi olan Fabri, mücadelenin ilk yarısında Antalyaspor'un bulduğu 2 net pozisyonda yaptığı kurtarışlarla takımının geri düşmesini engelleyen isim oldu.
 
İlk yarı boyunca iki takım da hücum anlamında istekli bir görüntü sergilerken; Beşiktaş son paslarda bir türlü istediği başarıya ulaşamayınca golü erken bulamadı. Siyah-beyazlılara üstünlüğü getiren gol, 45. dakikada Napoli maçının yıldızı Aboubakar'dan geldi.
 
ABOUBAKAR HARİKA ATTI, SAHA KARIŞTI!
 
Karşılaşmanın 45. dakikasında Vincent Aboubakar takımını öne geçirdi.
 
İkili mücadele sırasında Dusko Tosic yerden kayarak topu rakibinden çaldı ve top Vincent Aboubakar'ın önünde kaldı. Vincent Aboubakar sol kanattan hızla ilerleyerek ceza sahası dışında hafif sol çaprazdan sağ ayağıyla yaptığı harika vuruşuyla meşin yuvarlağı Ferhat Kaplan'ın solundan ağlarla buluşturmayı başardı.
 
Golün ardından Antalyaspor'lu oyuncular, faul olduğu gerekçesiyle maçın hakemi Barış Şimşek'in etrafını sardı ve itirazlarda bulundu. Bunun üzerine Şimşek, Diego'yu kırmızı kartla oyun dışına gönderirken, Diego ve Eto'o'ya da sarı kart gösterdi.
 
TALISCA BEŞİKTAŞ'I RAHATLATAN GOLÜ ATTI!
 
Karşılaşmanın ikinci yarısında Beşiktaş, 10 kişi olan rakibi karşısında ipleri tamamen eline aldı ve rahat bir oyun ortaya koydu. Ev sahib ekibe 2 farklı üstünlüğü getiren gol, 72. dakikada Talisca ile geldi.
 
Organize gelişen atakta sağ kanatta topla buluşan Ricardo Quaresma'nın ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Anderson Talisca altı pas içinde yaptığı kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı maçta ikinci kez ağlarla buluşturmayı başardı.
 
CANER ERKİN SEDYEYLE TERKETTİ, TALISCA SKORU BELİRLEDİ!
 
Beşiktaş'ta 70. dakikada Tolgay Arslan'ın yerine dahil olan Caner Erkin, bir pozisyonun ardından yerde kaldı ve yaklaşık 2 dakika boyunca ypaılan tedaviye cevap veremeyince 83. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı.
 
Beşiktaş'ın bu sezonki transferlerinden Talisca, 89. dakikada attığı golle skoru belirledi: 3-0!