25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Beşiktaş Burak Yılmaz için Trabzonspor'a 2 milyon euro + 3 futbolcu verdi

Beşiktaş ile Burak Yılmaz her konuda anlaştı, iş Trabzonspor'u ikna etmeye kaldı.

8 Temmuz 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş Burak Yılmaz için Trabzonspor'a 2 milyon euro + 3 futbolcu verdi

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Burak Yılmaz transferini bitirmek için harekete geçti. Trabzonspor’un milli golcüsü de taraftarı olduğu Beşiktaş’a gelmek için her türlü fedakarlığa hazır olduğunu iletti.

BURAK FEDAKARLIĞA HAZIR

■ BEŞİKTAŞ Burak Yılmaz’ı, Burak Yılmaz da Beşiktaş’ı istiyor. Siyah-Beyazlı yönetim, bir süredir devam eden ancak çeşitli sebeplerle ertelenen görüşmeleri sonlandırmak üzere harekete geçti… Önceki gün milli santrforun menajeri Ogan Tarhan’la bir görüşme gerçekleştiren Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Tarhan'ın “Burak, Beşiktaş'a gelmek için gereken fedakarlığa hazır” mesajının ardından bu futbolcunun transferi için Trabzonspor'a gitti.

ÇEBİ&AĞAOĞLU ZİRVESİ

■ KENDİSİ de Karadenizli olan ve Şenol Güneş transferindeki rolüyle bilinen Çebi’nin, Bordo-Mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu ile masaya oturması bekleniyor. Yıldız golcünün 4 milyon euroya yaklaşan yıllık ücretini karşılamakta zorlanan ve satmaya sıcak bakan Fırtına'nın, “Biz Burak’ı Çin’den 3.5 milyon euroya aldık. Bu rakamın altına satmayız” ilkesiyle hareket ettiği aktarıldı. Kartal’ın ise Burak için 2 milyon euro para artı Mitrovic, M. Pektemek ve Aras Özbiliz'i önereceği belirtildi.

KARAMAN, MİTROVİC’İ İSTEDİ

■ HUBOCAN, Uğur ve Durica ile yolları ayırdıktan sonra elinde stoper kalmayan Bordo-Mavililer’in Matej Mitrovic ismine sıcak baktığı gelen haberler arasında. 25 yaşındaki Hırvat stoperi teknik direktör Ünal Karaman’ın da istemesi, Kartal’ın sunduğu “Para + takas” teklifinin kabul edilme ihtimalini güçlendiriyor. Beşiktaş taraftarı olan ve ailesi İstanbul’da yaşayan Burak Yılmaz ise yıllık ücretinden bir miktar indirimi kabul edip Kartal’a 3 yıllık imza atmak konusunda hiçbir kararsızlık yaşamıyor.

(Gunes)