26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Beşiktaş Fenerbahçe maçı sona erdi

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta Beşiktaş Fenerbahçe maçı hangi kanalda muhtemel 11’ler kimler? sorularının yanıtları haberimizde yerini alıyor. Spor severleri ekran başına kilitleyecek Beşiktaş Fener maçı için nefesler tutuldu. Peki Fenerbahçe kadrosu ve Beşiktaş kadrosunda kimler var? Beşiktaş ile Fenerbahçe, bugün yapacakları Spor Toto Süper Lig maçıyla 345. kez karşı karşıya gelecek. İki takımın istatistiklerinde de dikkat çeken detayları haberimizde derledik. Peki derbi maçı öncesi son gelişmeler ne? Beşiktaş Fenerbahçe derbisi şifresiz canlı anlatımı haberimizde. Süper Lig'in 23. haftasında tüm gözler Dolmabahçe'de oynanacak derbide. Kazananın zirve yolunda büyük avantaj yakalayacağı Beşiktaş, Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Peki, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda şifresiz yayınlanacak? 25 Şubat Pazar günü saat 19:00'da başlayacak derbi mücadelesi beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Beşiktaş Fenerbahçe maçının hakemliğini Cüneyt Çakır, Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlenirken Beşiktaş’ın teknik direktörlüğünü Şenol Güneş yapacak. Fenerbahçe Teknik direktörlüğünü ise Aykut Kocaman üstleniyor. İşte merakla beklenen ve sık sık araştırılan Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda muhtemel 11’ler BJK Fenerbahçe maçı izleme linki sizlerle…

25 Şubat 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş Fenerbahçe maçı sona erdi

Beşiktaş'ın derbide rakibi Fenerbahçe. Siyah-beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Vodafone Park'ta saat 19.00'da başladı. Derbiyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maç beIN Sports 1 kanalından yayınlandı.

Şampiyonluk yolunda yaşadığı kritik puan kayıplarıyla zirvenin uzağında kalan siyah-beyazlılar, kazanarak, 3 puan önünde yer alan rakibi ile farkı kapatmaya çalışacak.