8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Beşiktaş Hapoel maç özeti ve önemli anları | BJK - Hapoel özet

Beşiktaş Hapoel maç özeti dakikaları nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Vodafone Arena’da oynanan Beşiktaş Hapoel Beer Sheva UEFA Avrupa Ligi 2.Tur rövanş karşılaşmasında karşılıklı goller var. İlk maçta tur için avantajlı bir skor elde eden Beşiktaş, sahasında tura çok yakın. BJK Hapoel özet dakikalarında Kara-Kartal’ın golü 17.dakikada Aboubakar’dan geldi. İkinci yarının sonlarında Cenk Tosun takımını yeniden öne geçirdi ve Beşiktaş maçı 2-1 kazanarak tur atladı.

24 Şubat 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş Hapoel maç özeti ve önemli anları | BJK - Hapoel özet

Beşiktaş Hapoel maç özeti dakikaları ve golleri siyah beyazlı taraftarlar tarafından merak ediliyor. BJK Hapoel özet anları nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Beşiktaş Hapoel özetinde siyah beyazlı ekibin golünü 17.dakikada Aboubakar kaydetti. UEFA Avrupa Ligi 2.Tur rövanş maçı Beşiktaş Hapoel Beer Sheva maçında Beşiktaş tura çok yakın. İlk maçı İsrail’de 3-1 kazanan Beşiktaş rövanş için büyük avantaj yakalamıştı. İkinci yarının sonlarında Cenk Tosun takımını 2-1 öne geçirdi ve Beşiktaş tur atladı.

BEŞİKTAŞ HAPOEL MAÇ ÖZETİ (1.YARI)

Beşiktaş maçın ilk dakikalarında rakibine önde baskı yaptı.

8.dakikada Hapoel kaleyi yokladı. Hoban'ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Necip'in kafayla uzaklaştırdığı topa Broun ceza sahası dışından gelişine sert vurdu. Top farklı şekilde auta gitti.

Beşiktaş aradığı golü 17.dakikada buldu. Sol kanattan Babel'in yerden çıkarttığı topta savunmadan seken topla buluşan Aboubakar, ceza sahası ön çizgisinden dönerek müthiş bir vuruş yaparak topu doksana taktı.

31. dakikada Talisca kaleyi yokladı. Talisca, serbest vuruşta direkt kaleyi düşündü. Ön direğe yerden sekerek gelen topu kaleci zorlanmadan kontrol etti.

33’te Fabri kalesinde devleşti. Sağ kanattan yapılan ortada Ben Sahar'ın dönerek yaptığı vuruşu Fabri müthiş bir hamle ile çıkarttı.

35’te Hapoel yine tehlikeli geldi. Savunmanın arkasına sarken Ben Sahar, sol çaprazdan dar açıdan vuruşunu yaptı. Fabri yine gole izin vermedi.

41.dakikada Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda sol kanada açılan topla buluşan Nwakaeme yay civarına doğru sokulup şutunu çekti. Ama çerçeveyi bulamadı.

Karşılaşmanın hakemi ilk 45 dakikanın son düdüğünü çaldı. Beşiktaş, Aboubakar'ın golü ile ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

BEŞİKTAŞ HAPOEL MAÇ ÖZETİ (2.YARI)

52’de Beşiktaş tehlikeli geldi. Necip'in harika pasıyla sağ kanattan topla buluşan Quaresma'nın ön direğe yaptığı ortada Aboubakar topukla bir vuruş denedi. Ama cılız bir vuruş olunca kaleci zorlanmadan kontrol etti.

64’te Hapoel golü buldu. Sol kanattan yapılan ortada ceza sahasında topla buluşan Nwakaeme'nin dönerek yakın direk dibine yaptığı vuruş ağlara gitti.

68’te İsrail ekibinin yarattığı tehlikede, sağ kanattan yapılan ortada arka direkte bomboş durumda olan Hoban'ın kafa vuruşu yan ağlarda kaldı.

79’da Tosic'in sol kanattan yaptığı ortada ön direğe hareketlenen Talisca'nın dönerek yaptığı vuruş az farkla yandan auta gitti.

87.dakikada Beşiktaş yeniden öne geçti. Oğuzhan'ın pasıyla topla buluşan Cenk Tosun, şut açısını yaratıp yerden bir füze gönderdi ve top ağlarla buluştu.