25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Beşiktaş Marcelo'yu Lyon'a 10 milyon euro satıyor

Lyon , Marcelo için Beşiktaş'a yaptığı teklifi bonuslarla birlikte 8.5 milyon euroya kadar çıkardı. 10 milyon euro bonservis bedeli isteyen siyah-beyazlıların, Fransız ekibinin son teklifini kabul edebileceği vurgulandı.

18 Haziran 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş Marcelo'yu Lyon'a 10 milyon euro satıyor
UEFA Avrupa Ligi çeyrek final turunda Beşiktaş'ı safdışı eden Olympique Lyon, Marcelo Guedes'ten vazgeçmiyor.
 
Fransız kulübü 30 yaşındaki Brezilyalı stoper için siyah-beyazlılara yaptığı teklifi son olarak 8.5 milyon euroya kadar yükseltti. Lyon'un bu teklifinin içinde bonusların da bulunduğu ifade edildi.Marcelo'dan çok memnun olan ve elden çıkarmak istemeyen Beşiktaş'ın ise 10 milyon euro talep ettiği öğrenildi. Siyah-beyazlıların buna karşın 8.5 milyon euroluk teklifi kabul edebileceği aktarıldı.
 
UEFA ile imzaladığı finansal fair play anlaşmasına göre kadrodan bir futbolcu satmadan bonservis bedeli ödeyerek oyuncu alma hakkı bulunmayan Beşiktaş bu nedenle Lyon'un Marcelo için yaptığı son teklife olumlu yanıt verebileceği savunuldu.
 
Siyah-beyazlılar deneyimli stoperin satılması halinde elde edeceği bonservis gelirini Vincent Aboubakar ve yeni stoper için kullanmayı planlıyor. Marcelo'nun takımda kalması halinde ise harcamaları karşılamak için başka bir oyuncunun elden çıkarılması gerekecek.
 
Milliyet