27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Beşiktaş Porto maç özeti ve golleri

Beşiktaş Porto maçı özet ve golleri ile ilgili merak edilenleri bu haberimizde derledik.

21 Kasım 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş Porto maç özeti ve golleri

Beşiktaş Porto maçı dün akşam oynandı! Beşiktaş, konuk ettiği Porto ile 1-1 berabere kalarak son maçlar öncesi G grubunu lider bitirmeyi garantiledi.

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda temsilcimiz Beşiktaş sahasında Porto ile 1-1 berabere kaldı. Vodafone Park'ta oynanan mücadelede temsilcimiz Beşiktaş'ın golünü 41. dakikada Talisca atarken, konuk ekip Porto'nun golünü 29. dakikada Felipe kaydetti. Beşiktaş bu sonucun ardından 11 puan ile Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda lider olarak çıkmayı garantiledi.

Stat: Vodafone Park
Hakemler: Antonio Mateu Lahoz, Pau Cebrian Devis, Roberto del Palomar (İspanya)
Beşiktaş: Fabricio, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic (Dk. 46 Medel), Adriano, Hutchinson, Tolgay Arslan, Quaresma (Dk. 90+2 Negredo), Talisca (Dk. 87 Oğuzhan Özyakup), Babel, Cenk Tosun
Porto: Jose Sa, Maxi Pereira, Felipe, Marcano, Telles, Danilo, Herrera (Dk. 90 Reyes), Ricardo (Dk. 80 Corona), Oliveira, Brahimi, Aboubakar
Goller: Dk. 29 Felipe (Porto), Dk. 41Talisca (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 9 Oliveira, Dk. 22 Maxi Pereira (Porto), Dk. 43 Talisca, Dk. 65 Gökhan Gönül (Beşiktaş)



BEŞİKTAŞ'IN PORTO MAÇI İLK 11'LER

Siyah beyazlıların Porto karşısına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:

Fabri - Gökhan Gönül - Pepe - Tosic - Adriano - Tolgay - Atiba - Babel - Talisca - Quaresma - Cenk Tosun

Beşiktaş'ın bu akşam Porto ile oynayacağı karşılaşmayı İspanyol hakem Mateu Lahoz yönetecek. Tecrübeli hakem geçen yıl deplasmandaki Lyon maçında hatalı bir gol yiyen vatandaşı Fabri'yi teselli ederken görüntülenince Beşiktaş taraftarlarının sempatisini kazanmıştı. Disiplinli tarzı ile dikkat çeken Lahoz, Lyon’daki maçta ev sahibi takıma 5 kez sarı karı kart gösterirken siyah beyazlılara ise 2 sarı kart çıkarmıştı.

2017-2018 Şampiyonlar Ligi'nin ilk maçında Portekiz'de oynanan Porto Beşiktaş maçında temsilcimiz sahadan 3-1 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırmıştı.