6 Mayıs 2024 Pazartesi / 28 Sevval 1445

Mourinho öğrencisi Pogba'nın arkasında durdu

Manchester United'ın teknik direktörü Mourinho, öğrencisi Pogba için 'Birkaç yıl içinde Pogba'yı ucuza aldığımızı göreceksiniz' dedi.

19 Şubat 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Mourinho öğrencisi Pogba'nın arkasında durdu
İngiliz basınına açıklamada bulunan Mourinho, Manchester ekibinin  Juventus'tan kadrosuna kattığı 23 yaşındaki Pogba'nın "rekor transfer" unvanını  kaybedebileceğini savunarak, "Yakında Pogba'nın yarı kalitesindeki futbolcular, onu aldığımız bedelle transfer edilecek. Birkaç yıl önce harika bir oyuncu, 30  milyon avroya transfer edilebiliyordu. Bugün ise 30 milyon avro karşılığında  sadece gelecek vadeden bir futbolcu alınabilir. Şu anda gelecek vadeden 20  yaşındaki bir oyuncuya, yıldız futbolcu paraları ödeniyor." ifadelerini kullandı.
 
Fransız futbolcu Pogba için ödenen bedelin oyuncusu üzerinde baskıya  neden olduğunu aktaran tecrübeli teknik adam, "Pogba, kendisi için ödenen parayı  hak edecek kalitede. Rekor transferler gerçekleştikçe üzerindeki baskının  kalkacağına eminim. Performansından memnunum. Hala çok genç. Top kazanıp oyun  kurabiliyor ve gol yollarında etkili. Daha da gelişeceğine eminim. Birkaç yıl  içinde Pogba'yı ucuza aldığımızı göreceksiniz." değerlendirmesinde bulundu.
 
Bu sezon Manchester United'da 34 maçta forma giyen orta saha oyuncusu  Pogba, 7 gol atıp 4 asist yaptı.