26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Boksör kardeşlere silahlı saldırı

Adana'da Avrupa Şampiyonu milli boksör kardeşler Buğra Öner ve Alptuğ Öner, tartıştıkları 4 kişi tarafından tabancayla bacaklarından vurularak yaralandılar.

2 Aralık 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Boksör kardeşlere silahlı saldırı
Adanalı milli boksör Buğra Öner ve ağabeyi Bahadırhan  Börteçine Öner, silahlı saldırıda bacaklarından yaralandı. 
 
Alınan bilgiye göre, milli boksör Buğra (26) ve ağabeyi Bahadırhan  Börteçine Öner (29), merkez Çukurova ilçesinde silahlı saldırıya uğradı.
 
Bacaklarından yaralanan Öner kardeşler, olay yerine gelen ambulansla  Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 
Olayla ilgili şüpheli A.Y (26), M.S (26), S.B (28) ve H.Ç (22) Fatih  Polis merkezi ekiplerince gözaltına alındı.
 
Şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından Adana Emniyet Müdürlüğü  Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.
 
Hastanede tedavileri tamamlanan Alptuğ ve Bahadırhan Börteçine Öner  ile bir diğer milli boksör Buğra Öner de ifade vermek için Cinayet Büro  Amirliğine gitti.
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
Hayati tehlikeleri bulunmayan Öner kardeşlerin hastanedeki tedavisi devam ederken, Buğra Öner'in  Facebook hasabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.
 
Buğra Öner'in, kardeşi Alptuğ Öner ile ringde çekilmiş fotoğrafını "Siz tesbih sallarsınız biz dünya arenasında yumruk, siz boş laf sallarsınız biz bayrak, siz kolpa yaparsınız biz her arenada icraat. Dipce; Sözüm meclisten dısarı alması gerekenler biliyor kendini" notuyla paylaştığı görüldü. Buğra Öner ise yine aynı saatlerde Facebook hesabından "Kahpe düzenin Kahpeleri" notunu paylaştı. Öner kardeşlerin bu paylaşımları, takipçileri tarafından farklı şekilde yorumlandı.