25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Bomba iddia... 'Sneijder büyük bir bedelle devre arası transfer oluyor'

Gazeteci Gökhan Dinç 24 Spor Gecesi programında yaptığı açıklamada Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Sneijder’in devre arasında Katar'a gideceğini söyledi.

star.com.tr - Özel25 Ekim 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:

24 TV’de yayınlanan Gökhan Dinç ve Haluk Yürekli’nin spor gündemindeki önemli gelişmelerin değerlendirdiği 24 Spor Gecesi programında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Gazeteci Gökhan Dinç Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’in devre arasında büyük bir bonservis bedeliyle Katar’a transfer olacağını söyledi.

Gökhan Dinç'in konuya ilişkin yaptığı açıkla şu şekilde...

SNEİJDER TEKLİFİ KABUL ETMİŞ

Sneijder’in daha önce Nişantaşı civarındaki evini toplayarak eşyalarını ülkesine göndermişti. Ardından evini değiştirerek Florya’ya yakın bir yere taşındı.  Daha önce bu bilgileri aldığım arkadaşımın bana verdiği bilgiye göre Wesley Sneijder devre arasında büyük bir rakama Katar’a satılıyor. Bundan hem Galatasaray hem de Sneijder büyük bir para kazanacak. Para o kadar büyük bir paraymış ki Sneijder eşini de ikna etmiş. Sneijder bu teklifi menajeri aracılığıyla kabul ettiğini karşı tarafa söylemiş. Son kararı Galatasaray Kulübü verecek. Sneijder “Galatasaray bu parayı reddetmez” demiş. (star.com.tr)