26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen hastaneye kaldırıldı

Bursaspor teknik direktörü Paul Le Guen, takımla birlikte Trabzon'a giderken havaalanında hastalandı ve hastaneye kaldırıldı.

15 Aralık 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen hastaneye kaldırıldı

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, kafileyle birlikte Tabzon'a gitmek üzere havaalanındayken rahatsızlandı. Fransız hoca en yakın hastaneye kaldırılırken, oyuncular da hastaneye gitti. Ardından kafile yola devam etti. Paul Le Guen'in müşade altında tutulduğu ve Bursaspor Kulübü'nün konuyla ilgili açıklama yapacağı öğrenildi.

BURSASPOR'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Bursaspor Kulübü'nden Paul Le Guen'in sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi. Yönetici Hasan Parlakay "Trabzon yolculuğumuz sırasında hocamız otobüste biraz rahatsızlandı, daha önce bağırsağında bir problem olduğu için yine aynı bölgeden bir sorun yaşadı. Biz hemen hastaneye gittik, tetkikleri yapıldı. Ciddi bir problem yok, doktorumuz dinlenmesini istiyor. Kendisi bizimle gelmek istiyor" dedi. Kulüp doktoru Gökhan Özhan da "Hocamızın yaklaşık 1 hafta önce karın ağrısı sebebiyle Medikabil Hastahanesi'nde kontrollerini yaptık. Bağırsak enfeksiyonu teşhisi konuldu, ilaçlarını düzenli olarak alıyordu. Ancak otobüste tekrar rahatsızlandı ve tansiyon düşüklüğü yaşadı. Biz de kendisini hemen hastaneye götürdük. Yolculuk yapması şu an riskli olabilir. Kontrolleri yapıldı, durumu iyi, maçta bizimle olma ihtimali yüksek. Benim uygun gördüğüm, bu gece dinlenip yarın gelmesi" şeklinde konuştu.

HASTANEDEN DE AÇIKLAMA YAPILDI

Hastane Başhekimi Beyin ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Melih Çekinmez, “Karın ağrısı şikayeti ile hastanemize kaldırılan Le Guen’e yapılan tetkiklerde çok önemli bir şeyinin olmadığını gördük. Yalnız senkop olduğu için bugün gözlem altında olması için hastanemizde kalacak. Ancak yarın taburcu edeceğiz. Bu süre içerisinde tetkiklerini sürdüreceğiz” dedi.