24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Cesare Prandelli'den Galatasaray sözleri

İtalya Ligi'nde Genoa'yı çalıştıran Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli, sarı kırmızılı takım hakkında konuştu.

25 Mart 2019 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Cesare Prandelli'den Galatasaray sözleri

İtalya Serie A'da Genoa'yı çalıştıran Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli, İtalyan Corriere dello Sport'a röportaj verdi.

Genoa'nın Juventus'u yenmesiyle bir kez daha adından söz ettiren İtalyan teknik adam, verdiği röportajda Galatasaray kariyerinden de bahsetti.

''ÇOK YENİLİKLİ PROJELER SUNMUŞLARDI''

Tecrübeli teknik direktör, ''İtalya'dan ayrıldıktan sonra tekrar başlamak istemiyordum. Ardından menajerim bana Galatasaray'dan bahsetti. Galatasaray yöneticileri ile buluştuk, konuştuk. Bana çok iyi ve yenilikçi projelerden bahsettiler. Ben de kabul ettim. 6 ay sonra beni gönderdiler... Aslında Türkiye Ligi'nde 1 ve 2. sıra arasında gidip geliyorduk.'' diye konuştu.

''WANDA NARA BİRAZ DİKKATLİ OL''

Icardi ve Inter'deki durumu hakkında da konuşan Prandelli, ''Herkes yanlış iş yapıyor. Wanda, sen Inter kaptanının eşisin. Televizyona çıkarken ne dediğini bilmelisin. Herkes, senin ne dediğine önem veriyor. Söylediğin her şeyi basın takip ediyor. Biraz dikkatli ol.'' dedi.

(Sporx)