24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Dursun Özbek'ten, Haldun Üstünel bombası

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, Mayıs ayında yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul öncesi kolları sıvadı. Başkan, yeni yönetimini oluşturmaya başladı.

23 Kasım 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Dursun Özbek'ten, Haldun Üstünel bombası

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mayıs ayında yapılacak seçim öncesi yönetimdeki eksikleri doldurmaya başladı. Yeni yönetime güçlü isimleri katmayı planlayan Başkan, kusursuz bir kadro oluşturmak istiyor.

FUTBOL, ÜSTÜNEL’E EMANET

Dursun Özbek, daha önceki yıllarda Galatasaray futbol takımına büyük katkıları olan ve Harry Kewell, Lincoln, Baros gibi büyük transferler yapan “Transfer Sihirbazı” olarak bilinen Haldun Üstünel’i kadrosuna katacak. Başkan Özbek, Florya’nın anahtarını Haldun Üstünel’e bırakmayı planlıyor.

BASKETBOL, ÜSTÜNBERK’E

Galatasaray Odeabank’ın gidişatından memnun olmayan Başkan Dursun Özbek, bu konu hakkında da yol haritasını belirledi. Başkan Özbek, daha önce Ünal Aysal döneminde de bu görevi üstlenen Hakan Üstünberk’e basketbolun anahtarını verecek.

BAŞKAN YARDIMCISI CEMAL ÖZGÖRKEY

Başkan Dursun Özbek, daha önce başkanlığa aday olacağı konuşulan Cemal Özgörkey’i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bir sürpriz yaşanmaması durumunda, Özbek yönetiminin Başkan Yardımcısı Cemal Özgörkey olacak.

(Gamaspor)