26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Barcelona El Clasico Real Madrid şifresiz veren kanallar nelerdir?

Barcelona Real Madrid şifresiz veren kanallar hangileri? Saat 23:00’te başlayacak El Clasico Barcelona Real Madrid canlı yayın için şifresiz veren kanallar listesi futbol severler tarafından merak ediliyor. Arda Turan’ın maç kadrosunda yer almadığı için forma giymeyeceği maç büyük heyecana sahne olacak. Öte yandan Real Madrid ile Barcelona arasındaki Süper Kupa'nın rövanş maçı da 4 gün sonra yani 17 Ağustos Perşembe akşamı oynanacak. Bu maç saat 00.00'da başlayacak.

14 Ağustos 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Barcelona El Clasico Real Madrid şifresiz veren kanallar nelerdir?

Barcelona Real Madrid şifresiz veren kanallar listesi haberimizden öğrenilebilir. İspanya’da 2017-2018 sezonu El Clasico ile açılıyor. İspanya Süper Kupa ilk maçında Barcelona sahasında Real Madrid’i konuk edecek. Saat 23:00’te başlayacak dev maçın canlı yayını için Barcelona Real Madrid şifresiz veren kanallar hangileri sorusuna yanıt aranıyor. Öte yandan Real Madrid ile Barcelona arasındaki Süper Kupa'nın rövanş maçı da 4 gün sonra yani 17 Ağustos Perşembe akşamı oynanacak. Bu maç saat 00.00'da başlayacak. 

BARCELONA REAL MADRİD ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

233. kez karşı karşıya gelecek Barcelona Real Madrid maçını şu kanallar yayınlayacak; DigiPlay, Lig TV, Beın Sports, ESPN, Orange TV, Bet365, One Sport, SuperSport 2, LAOLA1.tv International, SuperSport, DAZN, İdman TV, SportKlub 1 Serbia, Sport+ HD, fuboTV Canada, PPTV Sport China, LeTV, Canal+ Sport, Ziggo Sport, Viasat Fotball

BARCELONA’NIN YENİ TRANSFERLERİ

Geçen sezon beklentilerin altında kalan Barcelona bu sezon flaş transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Ancak Barcelona’nın en büyük transfer süksesi kadroya kattığı bir isim değil, kadrodan ayrılan isim oldu. Neymar’ın tam 222 milyon Euro karşılığında PSG’ye transfer olması sonrası Barcelona’nın neler yapacağı merak konusu.

Fluminense’den Marlon, Everton’dan Gerard Deulofeu ve Benfica’dan Nelson Semedo, Katalan ekibinin kadroya yeni kattığı isimler.

REAL MADRİD’İN YENİ TRANSFERLERİ

Son şampiyon Real Madrid ise kadrosuna bu sezon fazla transfer yapmadı. Real Betis’ten 17 milyon Euro’ya transfer edilen Dani Ceballos ve Atletico Madrid’ten 30 milyon Euro’ya transfer edilen Theo Hernandez, Madrid ekibinin bu sezonki yeni kozları olacak. Alvaro Morata, Danilo, Mariano Diaz ise takımdan ayrılan futbolcular oldu.

MUHTEMEL 11’LER

Barcelona (Muhtemel): Ter Stegen, Vidal, Pique, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Messi, Alcacer, Luis Suarez

Real Madrid (Muhtemel): Navas, Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Casemiro, Kroos, İsco, Bale, Ronaldo, Benzema